发帖
手机端
扫码访问

旺角七本廿蚊半磅三文魚刺身

11373 |40

i like to try new restaurants in HK and also ShenZhen , and i just found this restaurant introduction page today so i read and replied alot of it. I usually see in open rice but i found that there are many commercial writer so the reports are not trustable.

i type in english becasue i don't know how to type chinese :y-85:

kt1997kt 發表於 2012-1-31 22:57
唔好意思,唔好意思
我哦走咗你D fans
bebrave123師兄唔再霖你,去咗深圳食版做ken大哥嘅fans 喇! ...

唔係阿化  {:soso_e114:} Ken版兄成日同我拍晒膊頭{:soso_e165:}   依家過鳩我一棟{:soso_e111:}

kt1997kt 發表於 2012-1-31 22:57
唔好意思,唔好意思
我哦走咗你D fans
bebrave123師兄唔再霖你,去咗深圳食版做ken大哥嘅fans 喇! ...

i saw a little japanese restaurant in MK Tung Choi street also selling at this kind of price, i wonder is it the same restaurant~

bebrave123 發表於 2012-1-31 23:24
i like to try new restaurants in HK and also ShenZhen , and i just found this restaurant introduct ...

bebrave123師兄{:soso_e181:} 其實我厘個元朗鄉下佬  唔識英文架{:soso_e127:} 所以無辦法回覆你{:soso_e101:}

你好kkbbq版主,我而家用iPhone 手寫中文因為我電腦唔識打中文。

我今天才留意到vshare 有飲食版,而我亦對好餐廳有興趣,一連看了幾頁並回覆了多個posts, d posts 排序跟最後發表畤間,所以冇見到衣嗰post is from 2009. 我有睇open rice 但那裏很多冩手,發覺這兒的飲食版更中肯。

我只是在公司ot 忙裏偷閒上來消磨下時間並冇洗版之意,但我的回覆造成kt 版主不便,對不起。

评分

bebrave123 發表於 2012-1-31 23:56
你好kkbbq版主,我而家用iPhone 手寫中文因為我電腦唔識打中文。

我今天才留意到vshare 有飲食版,而我亦 ...

bebrave師兄{:soso_e181:} 你好{:soso_e163:} 多謝閣下  咁欣賞我們兩區的食版{:soso_e102:} 我們因為是真金白銀去搵食{:soso_e124:} 更要冒著三高危險{:soso_e126:} 破財害命地去嚐各種美食{:soso_e102:}

我們付出了這麼大  食評當然要有碗講碗  有碟話碟{:soso_e182:} 這也是我們對會員作出的誠信交代{:soso_e165:} 當然  如果發現有人立壞心腸{:soso_e116:} 在此當廣告宣傳  一定嚴辦{:soso_e155:} 所以師兄應放心在此搵食{:soso_e181:}

kt版主  除左鹹濕D之外{:soso_e102:} 個人其實真係無乜嘢{:soso_e162:} 就算比著係我  當時我都會當你玩嘢 洗版{:soso_e115:} 希望師兄諒解我們的敏感{:soso_e163:}

bebrave師兄  大家粉筆字{:soso_e181:}   最緊要得閒嚟多D坐{:soso_e183:}   出埋報告仲好  {:soso_e179:} 但唔好出英文喎  我扣分都好重手架{:soso_e113:}

bebrave123 發表於 2012-1-31 23:56

我今天才留意到vshare 有飲食版,而我亦 ...

bebrave 師兄,象版解釋咗,我呢個當事人都係時候出嚟講番吓喇!

kt 係一個直話直說嘅人
作為骨區版主,我實在見得太多人刻意洗版搏取分數了
所以昨晚見到師兄的回帖數量,直覺上有所誤會
加上師兄連幾年前的帖都回,所以忍唔住回帖講吓我嘅睇法
目的都係想vshare有個好環境等大家可以交流分享一下而矣!別無他意!

再者,kt 絕對係一個理性嘅人
睇咗師兄的解釋回帖,kt 先明白師兄想多點參予食版的熱誠
因此,我 kt 一定會向師兄伸出友誼之手
期望大家以後可以多些交流,多些分享!

kt1997kt 發表於 2012-2-1 20:40
bebave 師兄,象版解釋咗,我呢個當事人都係時候出嚟講番吓喇!

kt 係一個直話直說嘅人

kt版兄 果然深明大義{:soso_e183:} 明白事理{:soso_e179:} 小象不嬲都話kt版兄義薄雲天  聰敏過人{:soso_e179:} bebave 師兄  小象今時今日尚在VS {:soso_e100:}  都全靠kt版兄 射住  射住{:soso_e152:}

下次去試吓先再講

有無相睇呀
其實女仔鍾意食日本野
有時真係吾掂都話好食0.0
所以有相睇下先最好