发帖
手机端
扫码访问

旺角七本廿蚊半磅三文魚刺身

11371 |40
回复 1# giantfortune

廿蚊半磅三文魚刺身 會5會有限制
如要1人消費50up 咁

配上图片,就更精彩了,支持一下

等我都試下先~~

係咪做緊推廣呀?

廿蚊半磅三文魚刺身?我就唔敢食啦。

市面上一般都要$120-$150一磅。真既話,成本都未夠。

omg! $20 only ???

bebrave123 發表於 2012-1-31 21:15
omg! $20 only ???

bebrave123 師兄你唔使OMG喇
你回帖呢個報告係2009年出
幾年前嘅價錢今日你唔OMG都唔得啦
你咁回帖法係洗緊版喎:em2:

kt1997kt 發表於 2012-1-31 21:38

kt版兄你有無搞錯{:soso_e115:} 咁話我D Fans{:soso_e109:}
bebrave123洗版10個主題  有五個係我嘅{:soso_e182:}   咁比面仲唔係我 Fans{:soso_e113:}
何況我管理嘅港食區 仲係咁少人氣 我就要比網主炒魷{:soso_e126:}
依家bebrave123 師兄咁幫手  仲要講晒英文  成檔嘢高級晒{:soso_e179:}
kt版兄吼今晚我去左食飯  想趕我D Fans{:soso_e111:}
嚇到我一番屋企  屎未all  涼未沖   就同我Fans解圍{:soso_e112:}
bebrave123 師兄  多謝晒{:soso_e163:}

kkbbq 發表於 2012-1-31 22:50
kt版兄你有無搞錯 咁話我D Fans
bebrave123洗版10個主題  有五個係我嘅{:sos ...

唔好意思,唔好意思
我哦走咗你D fans
bebrave123師兄唔再霖你,去咗深圳食版做ken大哥嘅fans 喇!:em11:

kt1997kt 發表於 2012-1-31 21:38

because i just found out there is a restuarants introduction area in vshare so i looked at it this afternoon...and i replied quite a few without seeing the time of the report ~ sorry about it~