发帖
手机端
扫码访问

講下欧冠杯当晚各场情况

关闭 [复制链接]
4385 |43

哇~!!!客房都要5點,咁三萬個老母算少喇~!!!

不過o個日真係好q誇張,268場既情況仲勁,任何位置都冇~!!!

我同深圳噶曼聯球迷聯盟會查無多100人包左個酒吧看波...
點知 入左2男3女著住巴薩球衣噶球迷入來....

結果..................................
ansonlama 發表於 2009-6-1 15:11

結果係點呀???

我同深圳噶曼聯球迷聯盟會查無多100人包左個酒吧看波...
點知 入左2男3女著住巴薩球衣噶球迷入來....

結果..................................
ansonlama 發表於 2009-6-1 15:11

即係咩???(我仲暈暈地.....交貨交多咗..暈!)

即係咩???(我仲暈暈地.....交貨交多咗..暈!)
su7310 發表於 2009-6-1 15:16

我地大家本來開波前都本住 公平競爭,友好看波.
你看你巴薩 我看我曼聯...

點至果2個人 由頭叫到落尾..
跟住看口x曼聯球員 阿邊個邊個吃屎啊...之類....
果2個系撈佬來噶...

後來我地個盟主...拿住個玻璃樽沖去他張臺..就講左一句...
你試下再喊一句.....

跟住果2個撈佬就真系連咳都沒咳過.....

有d大陸擬邊d人...素質真系好鬼差.....
沒辦法...

擬2個極品系 素質差 唔怕死 傻傻地....

你出左幾多啊?有沒搞掂個美容啊?

我地大家本來開波前都本住 公平競爭,友好看波.
你看你巴薩 我看我曼聯...

點至果2個人 由頭叫到落尾..
跟住看口x曼聯球員 阿邊個邊個吃屎啊...之類....
果2個系撈佬來噶...

後來我地個盟主...拿住個玻璃樽沖去他 ...
ansonlama 發表於 2009-6-1 15:29

呵呵~o個兩條友係未當左自己一個打五十個~!!!

哇~!!!客房都要5點,咁三萬個老母算少喇~!!!

不過o個日真係好q誇張,268場既情況仲勁,任何位置都冇~!!!
ea_son 發表於 2009-6-1 15:13

水天客房已經一早定滿,我晚上八點到先上去諗住定番一間客房睇波,已經FULL晒.

爆,水圍o的場有物咁奇,連邊緣地帶的水世界及爛貴荒都吾夠位坐。

哈哈!証明小弟果日留港消費係英明決澤!

爆,水圍o的場有物咁奇,連邊緣地帶的水世界及爛貴荒都吾夠位坐。
williamchow 發表於 2009-6-1 19:14

唔係瓜 ?????

哈哈!証明小弟果日留港消費係英明決澤!
老頑童 發表於 2009-6-2 02:41

又行出來認 s 認 p