发帖
手机端
扫码访问

我問完呢個問題, 我驚我得罪人

关闭 [复制链接]
1223 |9
其實一路有睇師第大哥ge report, 但最近發現d權限很高, 所以看不到, 對於我地呢d高不成, 低不就ge 人, 真係好慘, 雖然我無權叫人唔好加太高權限, 但其實呢到都係比人出report交流.....權限去到一定level係咪已經ok呢?

好驚講完比人插,所以請版主留意, 如要刪, 請通知....
如果你係成日灌水嘅人,先有人会插你...

其實我都唔贊成權限set到咁高,講真如果係想避d場或ko嘅話,佢地揾專人做到變金牌会員有幾難啊?
做到元老級都得啊,不過根本冇咁嘅需要...

其實一路有睇師第大哥ge report, 但最近發現d權限很高, 所以看不到, 對於我地呢d高不成, 低不就ge 人, 真係好慘, 雖然我無權叫人唔好加太高權限, 但其實呢到都係比人出report交流.....權限去到一定level係咪已經ok呢 ...
annanip 發表於 2009-5-29 10:28

都講左好多好多好多次
佢未完成既文章一律set左 90
況且以佢性格
你會擔心佢唔開放比多d人睇嗎?

寫好就有得睇架啦, 你放心啦

都講左好多好多好多次
佢未完成既文章一律set左 90
況且以佢性格
你會擔心佢唔開放比多d人睇嗎?
yankumi141 發表於 2009-5-29 10:43

咩性格呀,唔係話我o個d麻,我已經一份一份咁出,

有時d報告太長,真係要慢慢出,同埋寫好後仲要改好多野~!!!

望師兄見諒,如果你想睇d簡短報告既,半個鐘內咩都打完,但係出黎都冇乜意思~!!!

其實一路有睇師第大哥ge report, 但最近發現d權限很高, 所以看不到, 對於我地呢d高不成, 低不就ge 人, 真係好慘, 雖然我無權叫人唔好加太高權限, 但其實呢到都係比人出report交流.....權限去到一定level係咪已經ok呢 ...

俾小小耐性喇,大哥,好野,自然會出慢d架喇!
set 90,只係仲寫緊,唔想太多人入去,寫好之後,CD兄會降番權限架喇,
佢既帖,都好少過70既!你絕大部份都睇得!

咩性格呀,唔係話我o個d麻,我已經一份一份咁出,

有時d報告太長,真係要慢慢出,同埋寫好後仲要改好多野~!!!

望師兄見諒,如果你想睇d簡短報告既,半個鐘內咩都打完,但係出黎都冇乜意思~!!! ...
ea_son 發表於 2009-5-29 13:04

哈哈
我係想寫 "況且以佢熱愛造福人群既性格"

哈哈
我係想寫 "況且以佢熱愛造福人群既性格"
yankumi141 發表於 2009-5-29 17:03

哈哈 , 一笑置知

第一 , set 多少權限 , 真的由 出題人 自行 決定
第二 , 我 set 得 90 , 就是未寫好 , 唔想有人入去發問 , 回覆 ...............
第三 , 出文真的是花時間 , 未必一次過可完成 , 寫好便會降低權限開放參觀 !!

annanip 兄,其實呢度真係答過好多次呢個問題!希望你睇清楚我地點回覆先啦!我地係未寫好先會咁set 90咋!寫好又點會set 90呢?除非係一D高度機密只限某D人知先至會寫完都唔降番權限jei...