发帖
手机端
扫码访问

請問係咪真係要按夠3 or 4個鐘先可以訓既呢 ?

关闭 [复制链接]
2620 |23

妖!!
好悶呀你!!

幫你答埋~

哦!!
無言 !!
ea_son 發表於 2009-5-27 03:11

好彩這是吹水區乍

楼主 发表于 2009-5-27 03:21:48 | 显示全部楼层 来自: 香港
你打錯了 係00點前呀!!!嘻嘻~
ea_son 發表於 2009-5-27 03:03

明白了, thanks 大大!

hkgricky 發表於 2009-5-27 03:21

唔好客氣~!!!答得到既都會盡量答,多睇報告都會增加經驗的~!!!

好彩這是吹水區乍
師弟 發表於 2009-5-27 03:20

今次仲唔到我~哈哈

哦!!
無言 !!

今次仲唔到我~哈哈

哦!!
無言 !!
ea_son 發表於 2009-5-27 03:25

乖 !!

hkgricky 發表於 2009-5-27 03:21

老頑童出名衰格!我教你兩招賤招

賤招1:話比佢聽聽日起身先補番果D鐘!有D場冇管理係唔會叫你簽單作實 (當然如果要你簽單作實就冇計啦)。跟手第二日就博大霧照走!如果佢地真係只計左兩個鐘咪過骨囉!但如果佢又真係計番你加鐘就死口話個服務員冇講過要加鐘先可以訓房囉!通常佢地都會問番係邊個服務員講,咁你就話邊鬼記得通常都得!我就試過幾次!但記住,出得黎行預左要還!用得呢D賤招多比人打唔好怪我!

賤招2:服務員叫醒你後咁你就扮出番大廳訓!然後等冇咩人留意就偷偷鼠番入冇人噶房訓!哈哈!呢招我都試過!又比我過骨wor....賤到呢....

賤招1:話比佢聽聽日起身先補番果D鐘!有D場冇管理係唔會叫你簽單作實 (當然如果要你簽單作實就冇計啦)。跟手第二日就博大霧照走!如果佢地真係只計左兩個鐘咪過骨囉!但如果佢又 ...
老頑童 發表於 2009-5-27 09:31

明白了,下次照你的好橋去試試!!

賤招1:話比佢聽聽日起身先補番果D鐘!有D場冇管理係唔會叫你簽單作實 (當然如果要你簽單作實就冇計啦)。跟手第二日就博大霧照走!如果佢地真係只計左兩個鐘咪過骨囉!但如果佢又 ...

雖然我唔洗學你呢招都可以瞓2粒鐘...可惜無機會用到...我都想...但無辦法...

记住带定跌打酒....................