发帖
手机端
扫码访问

溫馨提示:不用密碼,從IE歷史直入正骨主版

关闭 [复制链接]
3072 |26
各位C兄,請小心,Vshare的系統設計,可以從IE的歷史中,直入主版(置頂的欄目就不可以)。
發現的經過是因為在公司偷偷上網,所以不會在"我的最愛"中做記錄,所以上過一次正骨之後,都會從歷史中,找回條link上番去,以前番入去要重新入名同密碼,但今日唔知點解,可以直入主版,仲可以入埋帖內,唔知係咪vshare系統有漏洞。
如果各位c兄係公司偷上網,就要小心,上完網,最好清除記錄!
各位C兄,請小心,Vshare的系統設計,可以從IE的歷史中,直入主版(置頂的欄目就不可以)。
發現的經過是因為在公司偷偷上網,所以不會在"我的最愛"中做記錄,所以上過一次正骨之後,都會從歷史中,找回條link上番去 ...
SmallD 發表於 2009-5-25 12:09

過左太長時間要重新入過密碼呀~

嘩, 以後在公司上, 要小心點.

楼主 发表于 2009-5-25 14:10:28 | 显示全部楼层 来自: 香港
過左太長時間要重新入過密碼呀~
ea_son 發表於 2009-5-25 12:20

都唔係呀,琴日睇完今朝入得番,而家走出後,要delete歷史

都唔係呀,琴日睇完今朝入得番,而家走出後,要delete歷史
SmallD 發表於 2009-5-25 14:10

咁我又真係唔知,因為我隔耐左再上就要重新登入~

我相信不是這樣,應該是新改甲,以後入正骨區不用登入,可直入帖,吾好講笑,快d delete 左老虎吾睇得d帖先,唉,西門大佬,第次如果有改甲,請先通知會員,可不可以? ...
fatfat03 發表於 2009-5-25 14:27

好再我冇人冇物冇錢冇老虎o者~哈哈

知你有錢啦,巴知閉!
fatfat03 發表於 2009-5-25 15:01

超級窮西~我只係冇乜負擔呀!!!

呢D改革事...
所有電腦都一樣....可以從歷史記錄入以前睇過既網址
你地睇番網記錄就知...係桑拿場我都可以睇番其它用腦既資料
西門雪 發表於 2009-5-25 16:15

下次向骨場用完部電腦攞埋個硬盤走先,萬無一失~哈哈

我相信不是這樣,應該是新改甲,以後入正骨區不用登入,可直入帖,吾好講笑,快d delete 左老虎吾睇得d帖先,唉,西門大佬,第次如果有改甲,請先通知會員,可不可以? ...
fatfat03 發表於 2009-5-25 14:27

会唔会你个log in 揀左永遠有效呀?

IE为左方便用户加快浏览网页,
你訪问过既网页它都会儲存.
容量視乎你装IE时既設定,
如果唔想留記錄,
可以係 工具/IE設定/常规/浏览歷史记录 中修改为"从不"记录即可.
但这样你每次开一个网頁时间会耐D.

最好同时将歷史保留天数更改,
咁就无有怕.