发帖
手机端
扫码访问

水天5月份入場人數, 預計下跌30%

关闭 [复制链接]
5123 |53

福田同羅湖技師數目好多都唔岩比例~

埸所只注重假期客流量,忽視了技師收入,迫不得意個別技師要提供個人服務~

5 月份 一向是淡月 , 跌客量也是意料中事
搞母親節優惠推廣最傻最蠢 , 勞民傷財 , 又冇效果
如果集中火力谷 1 元 大堂更實際
cd2009 發表於 2009-5-24 18:41

呢個優惠幾吸引,我都係咁先去左三次,唔知會唔會extend 呢?5 月都快完啦。

技師同客既比例不相稱~

引至技師搵唔到食~唉:em9:
ea_son 發表於 2009-5-24 19:20

我上個星期去,個技C都做到4輪喎。是否部分項目比較差呢?

福田同羅湖技師數目好多都唔岩比例~

埸所只注重假期客流量,忽視了技師收入,迫不得意個別技師要提供個人服務~

"Provide personal service" maybe is a good news for us.

都係丫, 好多桑拿都唔夠客.

昨天入水天, 拉客仔話4月, 拉客人次有4000人

但5月至昨天23日, 拉客人次只有2000人

埋尾呢星期, 只係有700人左右

昨天找相屬大堂技c, 佢話呢個月, 平均一日得一個客........

但係生意差, 唔係一面倒, 會員卡銷售 ...
風雲 發表於 2009-5-24 17:31

呢排上到去d場,都見到人少左,仲以為呢幾日落大雨先至係咁添!
唔怪得之的call亂咁飛喇,
CP-匯M既主任最攪笑,send d新詩俾我,什麼"3月桃楊花成開.....千里重逢喜相迎"都幾有創意!

呢排上到去d場,都見到人少左,仲以為呢幾日落大雨先至係咁添!
唔怪得之的call亂咁飛喇,
CP-匯M既主任最攪笑,send d新詩俾我,什麼"3月桃楊花成開.....千里重逢喜相迎"都幾有創意! ...
SmallD 發表於 2009-5-25 19:20

都係因為師兄夠魅力O者,我電話响都冇响過,差D以為個電話壞左添~哈哈

不過果個一蚊大堂應該要extend 落去 .. 無埋呢d gimmick .. 都好難 keep 住競爭

都係因為師兄夠魅力O者,我電話响都冇响過,差D以為個電話壞左添~哈哈
ea_son 發表於 2009-5-25 19:35

你電話唔响,我估你冇交電話費

你電話唔响,我估你冇交電話費
aabb1234 發表於 2009-5-25 22:37

攞晒D電話費去揼骨呀,冇錢交呀,嗚嗚嗚~