发帖
手机端
扫码访问

介紹一間 正骨 俾我呀唔該^^

关闭 [复制链接]
4850 |41
楼主 发表于 2009-5-25 15:32:19 | 显示全部楼层 来自: 香港

楼主 发表于 2009-5-25 15:32:54 | 显示全部楼层 来自: 香港
你而皇室計未$300之內到囉~係要計埋買$98門票喎!!!
ea_son 發表於 2009-5-25 12:22

wa..咁貴既..聽人講話 d 正骨 凸兩粒鐘可以訓埋既

wa..咁貴既..聽人講話 d 正骨 凸兩粒鐘可以訓埋既
上帝愛巨乳 發表於 2009-5-25 15:32

因為28號係假期,假期前好多場會睇情況,太多都會叫你加多個鐘先比你向房訓~

我叫你預$300係到時可以去場外問清楚先,唔一定要預定去邊間邊間咁!!!

楼主 发表于 2009-5-25 18:18:20 | 显示全部楼层 来自: 香港
因為28號係假期,假期前好多場會睇情況,太多都會叫你加多個鐘先比你向房訓~

我叫你預$300係到時可以去場外問清楚先,唔一定要預定去邊間邊間咁!!!
ea_son 發表於 2009-5-25 15:52

哦哦,,明白明白 ..皇室 果晚會唔會無位??

哦哦,,明白明白 ..皇室 果晚會唔會無位??
上帝愛巨乳 發表於 2009-5-25 18:18

好難講,多人就一定架喇~但其他場冇咁多靚靚技師,早少少入場HEA下會好D~

楼主 发表于 2009-5-25 23:36:28 | 显示全部楼层 来自: 香港
可以在皇崗關口買$98的門票當$168用,皇濕可解決你睇波及有靚女技師既要求,

但如果27晚按兩個鐘應該唔可以比你向房訓呀!!!

你話要食快餐麻,附近未係向西村囉~再唔係行遠少少羅湖村又得~

想平d去新銀座囉,不過係中 ...
ea_son 發表於 2009-5-25 02:16

你話  $98門票 = 按兩粒鐘,,咁如果加多粒鐘,應該200以內,有冇得訓??

同埋唔一定要靚女,,但一定要150$ 有得訓,,有冇正骨埸好介紹,只求按著正骨睇波..唔該eason ching

你話  $98門票 = 按兩粒鐘,,咁如果加多粒鐘,應該200以內,有冇得訓??

同埋唔一定要靚女,,但一定要150$ 有得訓,,有冇正骨埸好介紹,只求按著正骨睇波..唔該eason ching ...
上帝愛巨乳 發表於 2009-5-25 23:36

月亮灣,同金海場所都OK,三個鐘到都係百零蚊,BUT月亮灣假期前要四個鐘,

再唔係近近地,新銀座,價格你睇下我個報告最底部份有,呢度假期按三粒鐘可以訓埋,

又近你想要既野~

同埋唔一定要靚女,,但一定要150$ 有得訓,,有冇正骨埸好介紹,只求按著正骨睇波..唔該eason ching ...
上帝愛巨乳 發表於 2009-5-25 23:36

計埋小費唔一定$200內,要睇睇你簽幾多小費~

楼主 发表于 2009-5-26 01:28:03 | 显示全部楼层 来自: 香港
計埋小費唔一定$200內,要睇睇你簽幾多小費~
ea_son 發表於 2009-5-25 23:48

小廢 比 最少可以幾多? =.=

仲有  唔一定要靚女,,但一定要150$ 有得訓,,有冇正骨埸好介紹,只求按著正骨睇波..仲有咩好介紹=,=??

小廢 比 最少可以幾多? =.=

仲有  唔一定要靚女,,但一定要150$ 有得訓,,有冇正骨埸好介紹,只求按著正骨睇波..仲有咩好介紹=,=??
上帝愛巨乳 發表於 2009-5-26 01:28

37層樓話左比你知了,你睇真d....

小費你揼中式雙鐘未30-50到,不過呢d真係個人問題,你夠恨可以一蚊都唔比~

不過d技師一個鐘既人工只有幾蚊,比幾多就真係你自己話事喇~

你真係要$150樓下既,我唸真係幫你唔到~你可以睇睇d報告參考一下!!!