发帖
手机端
扫码访问

新手請教Ching

关闭 [复制链接]
2467 |18
早前 dum 完骨 ,覺得幾good ,個 技師比tel no to me,
我下次找她,隨了直接call她之外,還要不要 call前台安排?
另外睇CHING包交話幫技師做call鐘,是否就是這樣?
新手多問題,請見諒.
唔需要同前台沟通...js会同公司沟通
你去到之需要交服务员讲xx号技师已经预约做call钟就可以了

早前 dum 完骨 ,覺得幾good ,個 技師比tel no to me,
我下次找她,隨了直接call她之外,還要不要 call前台安排?
新手多問題,請見諒. ...
drydrydry 發表於 2009-5-23 21:05
就是這樣
全部技c都要call鐘

新手多問題,請見諒. ...
drydrydry 發表於 2009-5-23 21:05

个个技师都会有call钟任务,
而家仲多左加钟任务.

通常个技师会问你幾时到,
然后由她自已跟钟房报(唔系前台),
你入房前同大堂講明係约了边个no技师做call钟即可.

记住技师报call钟应在你入门取匙牌前,
否则只算点钟, 唔算call钟.

除非好like个技师, 否则尽量少做,
否则到月底你会明白...............

而家仲多左加钟任务.

否则只算点 ...
hk6856 發表於 2009-5-23 21:32

哈哈!最鐘意你最尾果句!睇黎你都交左好多學費喎!

而家仲多左加钟任务.

否则只算点 ...

除非好like个技师, 否则尽量少做,
否则到月底你会明白...............
hk6856 發表於 2009-5-23 21:32

小弟都係新手,想知明白D乜呢?

是否唔夠CALL鐘,搵你幫手做CALL鐘?

小弟都係新手,想知明白D乜呢?

是否唔夠CALL鐘,搵你幫手做CALL鐘?
aabb1234 發表於 2009-5-23 22:32

如果JS每月唔夠CALL鐘,所以搵你幫手做CALL鐘!

哈哈!最鐘意你最尾果句!睇黎你都交左好多學費喎!
老頑童 發表於 2009-5-23 22:29

你明我講乜, 咁你都唔少啦..............!!

如果JS每月唔夠CALL鐘,所以搵你幫手做CALL鐘!
速龍 發表於 2009-5-23 22:41

如果你幫技C做CALL鐘,可能佢有D其它回報俾你,咁呢D係咪叫因果。

如果你幫技C做CALL鐘,可能佢有D其它回報俾你,咁呢D係咪叫因果。
aabb1234 發表於 2009-5-23 23:10

講得全對!