发帖
手机端
扫码访问

師弟做mug比人禁止發言

关闭 [复制链接]
20819 |176

唔會!西門神唔會咁做!佢ban 師弟一定有佢原因!不過我都要了解下先至可以定奪!

明白..

出篇瘟神帖, 的確幾反感..
又, 留定位置90權限... 一係打晒先出, 一係出主部分內容先囉..
留晒位, 其他人又睇唔到... 唔係幾好囉..

二五仔冒充版主之事, 是真是假... 我地d外人好難定奪..
唯有版主們解 ...
sverige 發表於 2009-5-23 13:26

瘟神帖我未睇,唔comment。

留定位置90權限,呢點我唔反對!當你每篇野都好似師弟咁出就知道留位寫野噶必要性!

其它野,我唔方便comment!我只相信我眼睛!聽番黎噶野我唔會100%相信!

希望今次只係禁言幾日就算!師弟功過難定奪!但此中有一定貢獻!希望西門神重輕發落!但師弟把口有時真係要收下!適當噶反影我覺得係冇所謂!但太過火噶言論我就覺得冇必要!我之前同某版主嘈都係因為有前因後果先會咁!希望師弟唔好學一半唔學一半!但亦希望西門神唔好完全ban師弟,因為佢真係對forum 好大貢獻!只不過師弟講野有時激左D,衝動左D!但其實佢本身份人唔係想像中咁!其實佢同我都係差唔多性格!希望西門神當佢係半個老頑童咁看待啦!

你咁樣我都唔會禁你...我禁佢一定有因
by 西門雪

唔會!西門神唔會咁做!佢ban 師弟一定有佢原因!不過我都要了解下先至可以定奪!
老頑童 發表於 2009-5-23 13:57

快D去了解下!:y-87:

楼主 发表于 2009-5-23 14:09:24 | 显示全部楼层 来自: 香港
23# 老頑童 好中肯,同意

瘟神帖我未睇,唔comment。

留定位置90權限,呢點我唔反對!當你每篇野都好似師弟咁出就知道留位寫野噶必要性!

其它野,我唔方便comment!我只相信我眼睛!聽番黎噶野我唔會100%相信!

希望今次只係禁言幾日就 ...
老頑童 發表於 2009-5-23 14:05

骨神老頑童,不如發個網友簽名運動交給西門神把骨神 " 師弟 " 重輕發落好嗎?:y-30:

收到cd兄的禁言pm...感到十分失落
話哂cd加入此版後..使此版熱鬧得多
而且又帶比咁多c兄多元化骨場資訊
也導致唔少c兄如eason兄同我咁寫詳細d ka事後報告
cd兄加入確為此版之福
相信cd兄 acc恢復正常後..cd也對此網大大心淡
報告也不願多出
最後,利益只會帶給他網
對本網百害而無一利..而且大量正骨網友也相繼離開
因此希望西門神等多位超版與cd兄好好溝通
免得一位如此出眾ka會員流失以及眾版主們後侮

哈!睇怕好快又會變第個走出黎!

其實佢同我都係差唔多性格!希望西門神當佢係半個老頑童咁看待啦!老頑童 發表於 2009-5-23 14:05

元老, 呢排流行講 "多重影分身",  你就自投羅網話係人地另一半, 真係唔怕咩...

(講笑o者, 各位咪當真呀..... )

師弟兄介紹咁多場,好大貢獻啦,
冇左佢,以後會少左好多正report

我的睇法:
1、未出完的报告留90权限好正常,我支持~
2、是否冒充版主去拎着数,唔知道版主有没证据,证明到是师弟做的?如果没就靠估,我觉得唔岩!
3、发贴,出人家张相,我觉得不对,但可以讲出对方质素问题,post人家张相不是很好!

最后我觉得,查清件事紧要,乱封人ID肯定是不对!

我认为是师弟和161有利益上的冲突,因为师弟除了在这个论坛发贴外,还有在其它论坛发,同时也供稿给51杂志,51本身就和161是竞争对手!

至于是为什么,相信他们最清楚了!我们是外人,只能随便说说了

係個版區內 ...絕對唔會理他益沖特
同時...遲小小版完成
分身將比禁止訪問
by 西雪