发帖
手机端
扫码访问

新人發問:點分間場係邪骨,正骨定開D場??

关闭 [复制链接]
1554 |6
啱先喺某張post度見到有位ching話,去開D場玩邪骨,BG通常black face~咁如果對於一位新骨仔來講,如果未去過間場..點分間場係開D場定係正邪骨場??門口又冇寫明...
同埋vshare有冇一個神級post係有系統咁介紹下深圳各大骨場呢??我暫時未揾到~
Thanks in advance~多謝師兄先~ :y-28:
楼主 发表于 2009-5-18 03:23:30 | 显示全部楼层 来自: 广东汕尾
本來想喺邪骨區發問嘅,點知邪骨區又冇發問版.(定係我冇睇到?)所以就來咗呢度喇~:y-59:

邪骨區的發問可以在內地夜遊發問區問呀!!!

你睇多點報告就會略知一二,但記住不要作出冇意義及重覆的字句去回覆,

會被扣分或禁言的,唔明白可先看看版規!!!

深圳大大細細正邪骨場太多,應該好難有你想要的報告~

其實我都唔識分架,奈何我生得成個淫虫咁款,dJS成日黎引誘我o羅!:em8:

大部份呢度講o既場都係正骨場唻, 只不過係有 d ching 喜歡正骨邪玩而已. 同埋樓主睇得 post 多, 就會知道點玩法就會變成 / 野. 入場到時避忌 d 就得了.

Usually $138 , or $168 , $198 H.K Style is 45 degree.

thank you c hing