发帖
手机端
扫码访问

SZ 各大場的睡眠區

关闭 [复制链接]
1851 |11
SZ 各大場睡眠區一問各位CHING好﹐小弟初來報道﹐請各大大指教指教﹗﹗ SZ 各大場的睡眠區最近都關門了﹗請問有何原因﹖ 小弟最近去了幾個場﹐包括﹕ 羅湖﹕王喳龜煮﹐ 福田﹕水警﹐水暈姦﹐水傷冥豬。 這幾間都把睡眠區封了﹗ 請問現在仲有哪大場開睡眠區呢﹖ THANKS﹗
SZ 各大場睡眠區一問各位CHING好﹐小弟初來報道﹐請各大大指教指教﹗﹗ SZ 各大場的睡眠區最近都關門了﹗請問有何原因﹖ 小弟最近去了幾個場﹐包括﹕ 羅湖﹕王喳龜煮﹐ 福田﹕水警﹐水暈姦﹐水傷冥豬。 這幾間都把睡 ...
drwilson 發表於 2009-5-15 11:19

福田: 甘兒啞圓(唔知依家有冇)...
羅湖: 泰屏陽(如淨桑:人民幣68/次)...

楼主 发表于 2009-5-15 13:59:03 | 显示全部楼层 来自: 香港
THANKS﹗

這問題好像沒人有興趣﹐唔通各CHING 都係訓房多D﹖﹖無人再CARE 睡眠區﹖﹖

唔知其他大場 eg. 王失渣妻﹐太瓶陽﹐678﹐ 水DO﹐ 東芳盅拳 的情況如何﹖﹖﹖

THANKS﹗

這問題好像沒人有興趣﹐唔通各CHING 都係訓房多D﹖﹖無人再CARE 睡眠區﹖﹖

唔知其他大場 eg. 王失渣妻﹐太瓶陽﹐678﹐ 水DO﹐ 東芳盅拳 的情況如何﹖﹖﹖ ...
drwilson 發表於 2009-5-15 13:59

不是沒人答你,是待骨精cd答你會清楚一點,

我怕答錯了你問題呀!!!:em9:

THANKS﹗

唔知其他大場 eg. 王失渣妻﹐太瓶陽﹐678﹐ 水DO﹐ 東芳盅拳 的情況如何﹖﹖﹖ ...
drwilson 發表於 2009-5-15 13:59

咪答咗囉...:em18:

咪答咗囉...:em18:
SharpDennis 發表於 2009-5-15 15:04

我唸佢覺得太少!!!

不是沒人答你,是待骨精cd答你會清楚一點,

我怕答錯了你問題呀!!!:em9:
ea_son 發表於 2009-5-15 14:03

CD都未必知, 佢次次都係瞓房擺陣.:y-58:

SZ 各大場睡眠區一問各位CHING好﹐小弟初來報道﹐請各大大指教指教﹗﹗ SZ 各大場的睡眠區最近都關門了﹗請問有何原因﹖ 小弟最近去了幾個場﹐包括﹕ 羅湖﹕王喳龜煮﹐ 福田﹕水警﹐水暈姦﹐水傷冥豬。 這幾間都把睡 ...
drwilson 發表於 2009-5-15 11:19

师兄, 你会否做按摩? 平常几点想瞓要講清楚人地至答到架?

水警睡眠区刚开的,

王喳龜煮生意咁Q差, 你合适时间做完按摩已经可以系房瞓啦.

水都有開呀 前日訓完

皇室假期有睡眠區