发帖
手机端
扫码访问

熱烈歡迎~師弟兄!一週年!!

关闭 [复制链接]
5219 |48

熱烈歡迎~師弟兄~這這一年的貢獻!

一年可以升到論壇元老級~實非同小可!

小弟~多謝師弟兄日夜出入骨場,貢獻出詳細報告!
fox~1697 發表於 2009-5-13 02:06

同好多师兄一样,
通过呢个论壇认識到CD兄及分享他的报告.
並因此在最短时间及花费最少情况下,
对深圳大小正骨场有个基本了解,
减少了时间及金钱上的无謂损耗,
他的报告为本版增添了不少原动力,
CD兄確实为本版各师兄作出奉獻.

最令小弟折服的是雖然CD兄有多篇报告未获加分,
但仍能坚持继续发贴, 这种执着.....
只有曾经发贴却未获重視而心灰的师兄可体会.

CD兄已三番四次抱怨未能位列VIP行列,
当然也大概了解CD兄未能位列VIP箇中原因,
在此也不想讨论版主的政策方針.

但能否以另一种认同方式以示鼓勵,
建议版主考虑颁发下列(所有/任一)"荷蘭水蓋"
1.最佳会员
2.最佳貢獻
3.杰出表现

同好多师兄一样,
通过呢个论壇认識到CD兄及分享他的报告.
並因此在最短时间及花费最少情况下,
对深圳大小正骨场有个基本了解,
减少了时间及金钱上的无謂损耗,
他的报告为本版增添了不少原动力,
CD兄確实为本版各师 ...
hk6856 發表於 2009-5-15 11:35

我十分認同,如vip內真的不合適cd兄入內既,那可否頒"荷蘭水蓋"給他,他在此網的貢獻有多大,是各師兄及大大們有目共睹的!!!

我十分認同,如vip內真的不合適cd兄入內既,那可否頒"荷蘭水蓋"給他,他在此網的貢獻有多大,是各師兄及大大們有目共睹的!!!
ea_son 發表於 2009-5-15 13:35

使鬼咁大隻字呀, 想作反呀?

使鬼咁大隻字呀, 想作反呀?
hk6856 發表於 2009-5-15 15:29

妖~未整細番d囉!!!比意見,not作反!!!

整細左喇,乖唔乖呢!?:y-87:

妖~未整細番d囉!!!比意見,not作反!!!

整細左喇,乖唔乖呢!?:y-87:
ea_son 發表於 2009-5-15 15:30

唔好问我, 等版主答你:y-84:

恭喜恭喜!
革恭喜師弟兄,身壯力健,出係入隊!生意興隆!骨運亨通!:y-22:

唔好问我, 等版主答你:y-84:
hk6856 發表於 2009-5-15 15:47

我同西門有考慮這個問題,雖然他暫時未能入VIP,他對vshare有一定貢獻,我同西門向管理員提出,應會頒發勳章比佢,以示鼓勵!

我同西門有考慮這個問題,雖然他暫時未能入VIP,他對vshare有一定貢獻,我同西門向管理員提出,應會頒發勳章比佢,以示鼓勵!
hermanshiu 發表於 2009-5-15 16:34

相信呢个係好多师兄都希望見到既决定囉.

因为真係好多师兄跟住佢既报告去执脚毛(包括我).

相信呢个係好多师兄都希望見到既决定囉.

因为真係好多师兄跟住佢既报告去执脚毛(包括我).
hk6856 發表於 2009-5-15 17:13

我都係呀,因為師弟變左做小不良呀!!!:em11: