发帖
手机端
扫码访问

公投ea_son為投訴王

关闭 [复制链接]
7034 |57
終於有一個反對喇~太好了.....不過我唸佢冇上去睇過個投訢區....哈哈

楼主 发表于 2009-5-10 19:24:12 | 显示全部楼层 来自: 香港

楼主 发表于 2009-5-10 19:25:37 | 显示全部楼层 来自: 香港
舉條毛就有,就係因為你向度咀咒我,尋晚訓唔到!!!攪到一早向沙頭角自己返屋企~

投訢王應該係老頑童先岩呀,不過變左老屎忽後,可能要注重型象:em11: ...
ea_son 發表於 2009-5-10 16:42

老屎忽好耐無喺投訴區出現過...你係後起之秀

呢個會員應該唔了解你...佢應該出嚟講下點解反對
681109 發表於 2009-5-10 19:24

其實我都想知點解佢會投反對,係未按錯了~~

老屎忽好耐無喺投訴區出現過...你係後起之秀
681109 發表於 2009-5-10 19:25

我成日去投訢區,就係睇下佢幾時會返黎麻!!!

舉條毛就有,就係因為你向度咀咒我,尋晚訓唔到!!!攪到一早向沙頭角自己返屋企~

投訢王應該係老頑童先岩呀,不過變左老屎忽後,可能要注重型象:em11: ...
ea_son 發表於 2009-5-10 16:42

頂你呀!人地話你又拉埋我落水!我呢D老屎忽而家唔會係咪都投訴架!唔係X街中仆X都唔駛指意我出手!

頂你呀!人地話你又拉埋我落水!我呢D老屎忽而家唔會係咪都投訴架!唔係X街中仆X都唔駛指意我出手!
老頑童 發表於 2009-5-10 19:50

妖你呀!我投訢o個d非個個x街,但都係想個版面清色d o者~

我向投訢區出帖只係想大大們可以跟進一下是否違規吧了~

妖你呀!我投訢o個d非個個x街,但都係想個版面清色d o者~

我向投訢區出帖只係想大大們可以跟進一下是否違規吧了~
ea_son 發表於 2009-5-10 19:57

係喇係喇!你晒喇!而家你已經係金牌,今時唔同往日!我都唔敢野你喇!

係喇係喇!你晒喇!而家你已經係金牌,今時唔同往日!我都唔敢野你喇!
老頑童 發表於 2009-5-10 19:59

唔好咁講,我呢d都仲係骨場初哥,同你地差九皮啦~

我先唔咁野你呀,冇錢買眼約水呀!!!:em11:

你成日話我冇貢獻麻,未勤力d囉!!!

唔好咁講,我呢d都仲係骨場初哥,同你地差九皮啦~

我先唔咁野你呀,冇錢買眼約水呀!!!:em11:

你成日話我冇貢獻麻,未勤力d囉!!!
ea_son 發表於 2009-5-10 20:00

睇到啦!出咁多report!就黎多X個CD喇!