发帖
手机端
扫码访问

公投ban能左呢個仆街杏加橙diu2006diu!

关闭 [复制链接]
5456 |56
我同意上那位 C HING 的看法

楼主 发表于 2009-5-2 06:43:46 | 显示全部楼层 来自: 香港
http://mltimg.com/images/smilies/default/huffy.gif 又話上去王室支持曼魚

登录/注册后可看大图

小白 發表於 2009-4-30 19:50

皇室太多人喇!點去呀!而且呢排Chu 流感呀!我住噶地方灣仔奶左野呀!我更加唔敢周圍走啦!費時累人累物啦!

楼主 发表于 2009-5-2 06:44:38 | 显示全部楼层 来自: 香港
我支持你,但你成日話人``粗``
其實的女因為咁樣而怕左我
希望大哥,你唔會因為我``粗``而xx我hahaha
oldman2007 發表於 2009-4-30 23:47

哈哈!我唔會XX你!係都係D女XX你jei...

楼主 发表于 2009-5-2 06:50:38 | 显示全部楼层 来自: 香港
我初黎果陣
都留意到呢條友鍾意搞是非
不過收佢皮都要有理據
佢最近衰過咩
老童兄可唔可以貼條link比大家評下理先
第十行星 發表於 2009-5-1 02:41

http://www.fun161.com/forum/viewthread.php?tid=221317&highlight=
請睇第五層樓同超版係樓主篇野最後加左噶回覆!

http://www.fun161.com/forum/viewthread.php?tid=265977&extra=&highlight=&page=4
請睇第39層樓!

http://www.fun161.com/forum/viewthread.php?tid=250974&highlight=
呢個佢D帖!已經唔只一次寫野太粗俗比版主警告!佢今日已經將有幾個再粗俗D噶帖刪左!得番呢一個!

楼主 发表于 2009-5-2 06:52:58 | 显示全部楼层 来自: 香港
BAN左又點
就算diu2006diu死左
遲d又出現diu2007diu,diu2008diu,diu2009diu又ban咩
此人出post最好不看,不回
hitler 發表於 2009-5-1 22:18

ban ip 咪得囉!我就信佢好似我咁有百幾個ip!

ban ip 咪得囉!我就信佢好似我咁有百幾個ip!
老頑童 發表於 2009-5-2 06:52

好似用網上爬每次上網都會轉ip,冇線就半年轉一次ip....
其他唔知....

楼主 发表于 2009-5-2 08:19:26 | 显示全部楼层 来自: 香港
好似用網上爬每次上網都會轉ip,冇線就半年轉一次ip....
其他唔知....
hitler 發表於 2009-5-2 08:17

如果係咁咁你叫香港警察點捉人post 淫照呢?

好似商業用寬頻係固定ip,住宅用寬頻係浮動ip(可俾錢買固定ip)...

香港警察有權在電訊公司查ip紀錄,版主/網主只會查到虛擬/浮動IP的紀錄...

另外,改ip的方法亦有很多....

其他唔知....
hitler 發表於 2009-5-2 08:17

我未用緊網上痕囉,有唔多覺會轉ip喎1!!

好似商業用寬頻係固定ip,住宅用寬頻係浮動ip(可俾錢買固定ip)...

香港警察有權在電訊公司查ip紀錄,版主/網主只會查到虛擬/浮動IP的紀錄...

另外,改ip的方法亦有很多.... ...
hitler 發表於 2009-5-2 10:18

最主要你pan左佢而家呢個ip先,佢識飛識改都好,到時出時一係佢唔好講野,唔係未又投票過囉!!!會員or網友係正正常常既,冇人會想pan佢囉~