发帖
手机端
扫码访问

公投ban能左呢個仆街杏加橙diu2006diu!

关闭 [复制链接]
5457 |56

我係呢度咁耐,咩人都見過!但就最憎果D咩貢獻都冇,但就一味鐘意鬧人搞到有心寫報告噶人失去左寫報告噶心機!最近又有條友又係咁!呢個咁噶含加產就係diu2006diu!

老實講,佢係forum 度亂鬧人已經唔係第一次!最深刻果次就係我偶像chowyunfat 兄第一次出報告就鬧人阿媽!我當時睇到已經把X火!人地咁有心寫報告仲寫得咁好,diu2006siu 呢條X樣咩貢獻都冇有咩資格話人!跟住佢又時不時覆句野好冇禮貌咁話其他師兄!當時我已經唔只一次警告佢再pm 比版主留意呢條友!但佢一直冇改過!重係不斷攻擊其他人!直至今次發兄果份新報告寫到明不喜勿進啦!佢唔鐘意咪唔好睇囉!睇完又要再話人!我真係好能火滾!

另外呢條友出親報告都係一大堆粗言穢語係度鬧9 D場!你唔鐘意鬧冇所謂!我老頑童都係咁,但超版同版主講明唔可以粗言穢語啦!佢比人警告多次都依然係咁!永遠鬧人都要寫到好似唔殺人老母唔得咁!簡直低能兼冇文化!番屋企讀多幾年書先出黎行啦!廢柴!鬼唔望你老婆知你出去滾然後搞到離婚呀!

呢D咁噶仆街真係人人得而諸之!希望你地見到老頑童呢段野支持噶就回覆我!等眾版主見到可以直接將佢ban能左!等以後唔駛再見到呢條仆街!係咁多!

BY 老頑童

支持!!!呢d人真係不知所謂!!!

老童兄吃了火藥...哈哈
但正所謂人誰無過
叫西門神pm佢作個口頭警告
再係無improvement先ban 佢la

楼主 发表于 2009-4-30 19:30:32 | 显示全部楼层 来自: 香港

佢已經唔係第一次喇!我之前已經通知過版主叫佢地留意呢個人!咁版主有冇warning 佢我唔知!但佢而家都重係咁我先睇唔過眼!簡直不知所謂!

佢已經唔係第一次喇!我之前已經通知過版主叫佢地留意呢個人!咁版主有冇warning 佢我唔知!但佢而家都重係咁我先睇唔過眼!簡直不知所謂!
老頑童 發表於 2009-4-30 19:30
呢d野留返比餅主做啦
呵呵

老頑童 發表於 2009-4-30 19:30

登录/注册后可看大图
又話上去王室支持曼魚

登录/注册后可看大图

http://mltimg.com/images/smilies/default/huffy.gif 又話上去王室支持曼魚

登录/注册后可看大图

小白 發表於 2009-4-30 19:50

我上左皇馬支持自己呀!!!  =.="

我支持你,但你成日話人``粗``
其實的女因為咁樣而怕左我
希望大哥,你唔會因為我``粗``而xx我hahaha

正经講``我同意你睇法``

我初黎果陣
都留意到呢條友鍾意搞是非
不過收佢皮都要有理據
佢最近衰過咩
老童兄可唔可以貼條link比大家評下理先