发帖
手机端
扫码访问

(個人感覺)香港骨場遠輸於深圳骨場的因由

关闭 [复制链接]
5592 |29

香港啲骨場,以本人過去所見,衰在無一個場是大部份/幾乎的技師是穿高跟+絲襪,反而在深圳都有數間(雖然不是很多).但至少給人一個新鮮感覺,加上不少男人是絲襪愛好者(本人皆是)而言,很零舍不同.

因一路起機,一路摸撫她們滑滑溜溜的絲腳,真可以話講不出的舒適感覺.(這些服務講真一句話,現香港場是暫未能提供得到的.)

以個人意見來說,其實香港場不是完全輸蝕在價錢上,主要在技師上的包裝,香港場真不學識某些我以上講果幾間場.雖然果些場的內裏裝修環境始終遠不及香港大多數的骨場,但技師的表面包裝,已經對一些某事物愛好者而言,已被深深吸引住.

不知你們點看法呢,請大家發表一下!!
香港邪骨場比例高於大陸,
香港十間,九間都係邪~你選係香港揼骨的話,都係因為方便而唔係佢既包裝及服務!!!
同埋成本同吸納既人都唔一樣,冇得比較!!!
再講,呢個帖都係同邪骨有關,唔太應該向正骨呢邊討論!!!

楼主 发表于 2009-4-29 16:14:48 | 显示全部楼层 来自: 香港
2# ea_son

如果住在新界北的位置(元朗/上水),真是無論交通時間/車費上,是真佔較大優勢.

香港邪骨場比例高於大陸,
香港十間,九間都係邪~你選係香港揼骨的話,都係因為方便而唔係佢既包裝及服務!!!
同埋成本同吸納既人都唔一樣,冇得比較!!!
再講,呢個帖都係同邪骨有關,唔太應該向正骨呢邊討論!!! ...
ea_son 發表於 2009-4-29 16:05

讚同師兄講法. 香港皮費幾重先得嫁.

2# ea_son  

如果住在新界北的位置(元朗/上水),真是無論交通時間/車費上,是真佔較大優勢.
zhongkang 發表於 2009-4-29 16:14

你如果想係香港消費既,坐亡命小巴出旺角都係半個鐘之麻,係睇你自己想去邊o者!!!
係你自己想去既,遠一遠都會去啦~唔係邊有咁多人去常平呀!!!

楼主 发表于 2009-4-29 16:26:45 | 显示全部楼层 来自: 香港
5# ea_son

我十年前開始有呢家野時,果時香港都無乜齋場囉!!

本人都是近兩年先開始北上,但果時都只是去啲五星級場(皇x都會),不過其實做既服務同香港差不多,只是話時間長左30分鐘及平左二百元左右.但近幾個月先開始看到之前所講特別啲既場,鐘意有新意,先開始去呢啲場(都是當中有正宗按摩果隻).

我十年前開始有呢家野時,<----呢句唔明??有D咩呀,能否清楚D!!!

5# ea_son  

我十年前開始有呢家野時,果時香港都無乜齋場囉!!

本人都是近兩年先開始北上,但果時都只是去啲五星級場(皇x都會),不過其實做既服務同香港差不多,只是話時間長左30分鐘及平左二百元左右.但近幾個月先開 ...
zhongkang 發表於 2009-4-29 16:26

唔好意思呀,師兄,我唔只O個句唔明囉,你話皇X都會係邊間,點解話係五星級,
呢幾個月發現到D咩特別既場,詳細少少得唔得!!!THZ

我淨係覺得相當享受計 價錢一倍以上吧

楼主 发表于 2009-4-29 16:41:53 | 显示全部楼层 来自: 香港
8# ea_son

皇x都會是指在褔田區褔華路的哪一間(因盡量不想去賣廣告),說五星級的原因,是因內部裝修是可同五星級酒店的桑拿比美.

我講的呢幾個月發現到的場,就是指話之前在技師包裝上較有新意的細場.