发帖
手机端
扫码访问

Calling: 老頑童

关闭 [复制链接]
3065 |21
``拿!你比三百蚊學費我,我教你失傳n年噶老頑童獨門打字神功!唔駛3粒鐘可以打二三千字!咁你咪快d出野囉!``

我住市區,但行动不便.可否上门教受,我能カ可比多200蚊,請覆
``拿!你比三百蚊學費我,我教你失傳n年噶老頑童獨門打字神功!唔駛3粒鐘可以打二三千字!咁你咪快d出野囉!``

我住市區,但行动不便.可否上门教受,我能カ可比多200蚊,請覆 ...
oldman2007 發表於 2009-4-25 04:37

你地兩個都唔知邊個真邊個假架,

but對住呢個帖真係無言.........................

我住市區,但行动不便.可否上门教受,我能カ可比多200蚊,請覆 ...
oldman2007 發表於 2009-4-25 04:37

.........你係咪講真定搞緊爛gag呀?我上門收好貴架!而且我都算有幾分姿色!點知會唔會比你禁室陪慾架!

打字其實係熟能生巧,反應快,記性好,but我三樣都冇.........

楼主 发表于 2009-4-25 04:50:37 | 显示全部楼层 来自: 加拿大
[quote]

.........你係咪講真定搞緊爛gag呀?我上門收好貴架!而且我都算有幾分姿色!點知會唔會比你禁室陪慾架!
老頑童 發表於 2009-4-25 04:43 [/quote開個價,有相量

老頑童 發表於 2009-4-25 04:43

登录/注册后可看大图
[/quote開個價,有相量 ...
oldman2007 發表於 2009-4-25 04:50

你仲扮窮呀,仲捉你唔到,

diu la ma , 個個扮老
老頑童就唔x使講
而家又來了老野 oldman
我又做論壇元老焗x住扮成熟 , 搬肥仔出來
ea_son 仲搞野 , 搬老人七小福出來
vshare 就快變 老淫院 了

老頑童 發表於 2009-4-25 04:43

登录/注册后可看大图
[/quote開個價,有相量 ...
oldman2007 發表於 2009-4-25 04:50

上門教起碼要二千啦!係斷分鐘計呀!點之你會對我做咩架!我後面重係處黎架!好乾淨架!處女呢個價差唔多啦!

fatfat出現在喇~

用九方啦
唔駛搵人教
半粒鐘學識
一隻手打字一隻手打飛滋都仲得