发帖
手机端
扫码访问

難忘之旅-----2

关闭 [复制链接]
3436 |29
難忘之旅-----1(有下集),但先提供第2集

好文筆不好,請諒,因小弟文化水平不高

46日一清早,己離開家门,先到新元郎中心食返過一盅2,13,真抵
飲茶吋,打電話比KC Lee問有冇好介紹.佢好長細說路線,行程,消費和得到咩野服務.
佢提議,因為早,可以先正骨.好出发
先坐B1到落馬州,過關,坐地铁2個站国貿,大家己经估到678.早上10点左右,门口好細同唔清楚,過左旁边apartment入口,好瘀.冇問題,鬼叫我``大鄉里``.
我自已坐电梯(唔記得係34).一開门. OK .可以用金碧輝煌來型容.先冲涼, 又干又濕.好正到休息室,人不多,但二個字``舒服``.眼一直食``冰淇淋``.好多妹仔走泥走去.好捉件泥問下有咩服務同價位.
我賤格,辦聽唔明,而佢一直又sell我買什麼package.又玩左半粒钟,爽死(FOC,唔先插飛仔).算罷,唔好再先玩人.
先做大堂脚底(1蚊炸),技師一般,可能前面條sell,好正的關係.貨比貨下,真現實.20tips.上房 泰式.技師今次ok,可能不止佢夠力,又好傾.
內容笑9:佢問我做咩行业,我同佢講``我己退休``,佢就講``你睇泥刀好後生,点解感早退休.我答佢``我剛做完一個大手術``.佢好似明白,又好似不明白.佢一直安慰我.但我覺得奇怪,而佢一直向我身上找什么東西的.我忍不住問佢``找咩野``.佢講``你做完大手術,一定有傷口,点解冇架.你做左咩野手術.``
我沒精打采講``割包皮``.當堂笑到佢成個人瞓左上我身.我繼續講``唔好攪到我爆線``.打開話題之後.再加2粒钟.佢問我電話,我又佢電話.佢問我晚上有冇約人.我回``等你``-------------再一個故事.
小費100.

全程不貴,不超過RMB500(印像中)

正骨而開心----因晚上有更精采下文
坐地铁2個站国貿 ... 那是 会展中心 站呀

你個衰佬有冇 FOC 人 ?

楼主 发表于 2009-4-25 03:49:09 | 显示全部楼层 来自: 加拿大
坐地铁2個站国貿 ... 那是 会展中心 站呀
師弟 發表於 2009-4-25 03:46
我刀講過我文化水平不高

我刀講過我文化水平不高
oldman2007 發表於 2009-4-25 03:49

好似唔關文化水平時喎,係都關記性先啦~

楼主 发表于 2009-4-25 03:50:39 | 显示全部楼层 来自: 加拿大
師弟,個綱好慢 161個边, vshare跟本唔得

我刀講過我文化水平不高
oldman2007 發表於 2009-4-25 03:49

你毒得輸小 , 明啦 !!

你個鬼來電冇 caller ID , 嚇鬼死我 !!
我條女問我做乜唔聽 !! 我怕是 說國語 的 女人 呀 !!

篇野都幾得意喎!

篇野都幾得意喎!
老頑童 發表於 2009-4-25 03:52

我想睇 " 再一個故事."  多D