发帖
手机端
扫码访问

想問廣州世外桃源

关闭 [复制链接]
1555 |6
以前南美按開的js, 最近轉去廣州世外桃源training (3 weeks ago) , 佢話就快開, 係天河區, 唔知有冇c兄最近去過呢? 話大過南美tim.....唔知同sz果間同唔同一個集團?

上次上网搜寻时见过, 应該算豪华大大场,

但未开那会有人试过?

但而家揾唔番个网頁.

楼主 发表于 2009-4-23 11:22:45 | 显示全部楼层 来自: 香港
我就係serach 極都搵唔到個website, 因係3week 之前個相好js告訴我, 話就快開, 我仲問的士師機係邊, 以為係大場會知, 點知都話唔知......

以前南美按開的js, 最近轉去廣州世外桃源training (3 weeks ago) , 佢話就快開, 係天河區, 唔知有冇c兄最近去過呢? 話大過南美tim.....唔知同sz果間同唔同一個集團?

布 ...
annanip 發表於 2009-4-23 10:12

唔明!你都話未開,咁點試?你係咪想chop下呢度邊個係呢間野老板呢?

未聽過,如果快開,而家有無做緊試業先!

我就係serach 極都搵唔到個website, 因係3week 之前個相好js告訴我, 話就快開, 我仲問的士師機係邊, 以為係大場會知, 點知都話唔知......
annanip 發表於 2009-4-23 11:22

冇奶油喎Ching, 点解你唔问相好js,

连佢都唔知道?

Right, you can ask your bg friend.