发帖
手机端
扫码访问

皇濕與水立方之間, 你地會簡邊個

关闭 [复制链接]
3331 |37
楼主 发表于 2009-4-23 14:14:39 | 显示全部楼层 来自: 香港

在下骨齡很淺, 只是上年第一次跟大學同學去了金色陽光. 由於在下本人唔鍾意試新野既關係, 所以上去都只會去金色陽光而矣.

但一次機緣巧合之下, 與友人到了一次皇濕, 發覺天外有天, 人外有人. 其實未去皇濕之前,  ...
總經理 發表於 2009-4-23 01:42

你真係異數!竟然又金色陽光一跳就跳到皇濕!

以睇波做比喻,金色最多好似睇緊中超,技術差 (樣差),規模細!仲要有黑哨!
皇濕就係睇英超一樣!技術好,又有宣傳!氣氛一流!

所以你會覺得天外有天, 人外有人就係咁解!

如果你想多靚女、水立方、678、太平洋、皇濕呢D大場應該滿足到你!

但如果你又要平又要靚,就唔係好多選擇!我另類D,推介皇家貴族!真係平!另外東方夏威夷D女都算做ok!再唔係試下半島啦!聽聞重新裝修!好似又回覆番剛開張噶水準!

以睇波做比喻,金色最多好似睇緊中超,技術差 (樣差),規模細!仲要有黑哨!

所以你會覺得天外有天, 人外有人就 ...
老頑童 發表於 2009-4-23 14:35

皇家貴族係您修行既地方, 當然推介啦...呵呵

楼主 发表于 2009-4-23 14:40:50 | 显示全部楼层 来自: 香港

所以你會覺得天外有天, 人外有人就 ...
老頑童 發表於 2009-4-23 14:35

頑童兄, 所有野都係機緣巧合. 其實在下o係過皇崗o個時見到做promotion咪膽粗粗同個friend去試下law.
試完之後發覺原來係兩個world 黎既.
不過o係皇濕睇波真係好正, 中場又可以睇女. 得閒同佢地吹兩句都唔知幾爽.

頑童兄, 所有野都係機緣巧合. 其實在下o係過皇崗o個時見到做promotion咪膽粗粗同個friend去試下law.
試完之後發覺原來係兩個world 黎既.
不過o係皇濕睇波真係好正, 中場又可以睇女. 得閒同佢地吹兩句都唔知幾爽. ...
總經理 發表於 2009-4-23 14:40

其實係SZ, 大大小小既場, 過百間, 去多D場睇下, 您就知道邊間真係岩自己

不如您講下要求, 我地睇下有無好介紹比您啦

去桑拿
其實都冇話邊間一定好邊間一定差
有時間既話不妨四圍去間間都試下

皇家貴族係您修行既地方, 當然推介啦...呵呵
風雲 發表於 2009-4-23 14:40

何只推介....重要支持啦.....真係一個好鬼的地方....no no no ~~係一個好鬼正的地方!!!

楼主 发表于 2009-4-23 23:11:19 | 显示全部楼层 来自: 香港
其實係SZ, 大大小小既場, 過百間, 去多D場睇下, 您就知道邊間真係岩自己

不如您講下要求, 我地睇下有無好介紹比您啦
風雲 發表於 2009-4-23 14:45

只係夠clean 同埋多靚靚技師就ok