发帖
手机端
扫码访问

皇濕與水立方之間, 你地會簡邊個

关闭 [复制链接]
3335 |37
在下骨齡很淺, 只是上年第一次跟大學同學去了金色陽光. 由於在下本人唔鍾意試新野既關係, 所以上去都只會去金色陽光而矣.

但一次機緣巧合之下, 與友人到了一次皇濕, 發覺天外有天, 人外有人. 其實未去皇濕之前, 在下其實都幾鍾意金色陽光的, 可是比較之下, 我現在已經差唔多一次都冇去過金色陽光了.

皇濕在下以一個學生哥黎講都算去得密, 之前差唔多一個星期去兩次, 次次皇岡過. 可以節省好多錢. 但係玩得多發覺佢地o個度既全身唔係按得咁舒服. 所以依家只會在睇波先會去皇濕, 睇波加鬆腿.

現在聽聞水立方靚靚技師多, 所以心思思想去一次, 但又唔想浪費金錢, 如果皇濕比較好的話, 怎麼辦呢? 所以在下希望o係度同各位ching吹下水, 睇下邊度好玩d咁樣. 唔該晒
其實仲有好多選擇呀,你本身每次上去預幾多開支?

金色陽光只供 中年人仕 , C9 , 婆婆去 , 你都鐘意 ??? 服 !!

金色陽光係我阿媽既主場,
ea_son 發表於 2009-4-23 01:57

即是 C9 la !!
是 靜英英 果D , 還是 bilibala 果D ??

即是 C9 la !!
是 靜英英 果D , 還是 bilibala 果D ??
師弟 發表於 2009-4-23 02:00

好彩,都係叫做靜英英既,

楼主 发表于 2009-4-23 02:10:41 | 显示全部楼层 来自: 香港
其實仲有好多選擇呀,你本身每次上去預幾多開支?
ea_son 發表於 2009-4-23 01:45

其實都冇咩所謂既, 但係鍾意大場同靚女技師多既

楼主 发表于 2009-4-23 02:11:03 | 显示全部楼层 来自: 香港
金色陽光只供 中年人仕 , C9 , 婆婆去 , 你都鐘意 ??? 服 !!
師弟 發表於 2009-4-23 01:56

因為真係按得唔錯, 又平.雖然冇靚女.

大場呀,東方中全,陸七捌(都幾多靚女,缺點:晚上去都幾貴),黃甘海岸,太平洋~

楼主 发表于 2009-4-23 02:14:46 | 显示全部楼层 来自: 香港
大場呀,東方中全,陸七捌(都幾多靚女,缺點:晚上去都幾貴),黃甘海岸,太平洋~
ea_son 發表於 2009-4-23 02:13

678比皇濕貴嗎??
如果真係要去既話, 有冇心水姐姐仔介紹下先?哈哈