发帖
手机端
扫码访问

恭喜"老顽童"荣昇"

关闭 [复制链接]
4433 |40
好!我已經冇動力分啦!因為冇得再升!一於失蹤一年半載啦!
老頑童 發表於 2009-3-29 13:50

恭喜 恭喜 " 老顽童 " 升做亞爺!抱多幾個孫仔 :y-22:

Congratulation, I read a lot your reports and I like them!

我都恭喜係有個叫hk6856噶老老屎忽令到老頑童夠分升級!:y-87:
老頑童 發表於 2009-3-29 09:55

幾多分係老seafood

楼主 发表于 2009-3-30 13:03:21 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
幾多分係老seafood
kok_wai7777 發表於 2009-3-30 13:00

Only need 5,000.

恭喜洗版王榮升老屎忽

就快到我了
師弟 發表於 2009-3-29 20:00

又快到你退休對嗎?:y-17:

首先恭喜恭喜!
但你發帖量仍未到首5名喎!
monster 發表於 2009-3-29 20:15

我講以前喎!師弟就一個月平均廿零篇!我尋日先去check 我舊帳號D帖數個!我上年九月中第出第一個帖!到最後二月中出最後一個!加埋有六十二個!咁即係平均一個月出12個帖!唔計一D唔係報告帖,咁即係平均三日出一個dup 骨報告!咁都冇頭五名?點計都有第五掛!Monster 兄,我以前做左N年海嘯行業架!對報告同數據好敏感架!

多謝西門加左3分,但係下次可吾可以加30分或300分呢?:em8:
fatfat03 發表於 2009-3-29 21:45

唔好意思!第一個100權限噶帖已經出左!不過果個唔算報告!

七點至瞓?
超級寂寞on99 發表於 2009-3-30 08:06

佢不嬲dup 唔dup 骨都係呢個時候訓!以前每朝零晨四至七係我地吹水時間!佢通常七點先會上房!

恭喜 恭喜 " 老顽童 " 升做亞爺!抱多幾個孫仔 :y-22:
速龍 發表於 2009-3-30 09:06

都係你最好!起碼恭喜我都叫得好聽D!唔似得D咁叫我老屎忽!幾冇誠意呀!

嘻嘻!多謝多謝!希望我將來會再出多D奇人奇事報告同你地分享吧!我自己最鐘意係廣洲水匯個報告!最痛苦係"你有冇試過骨場做韋小寶未"果個!最激氣就肯家係匯港城爆粗之旅啦!D粗口多到暈!你係咪都睇過晒先!

不過我係呢度都有兩個偶像!佢地報告唔多,但真係寫得好好!第一個係未升版主前噶吉野大師!睇完笑X到我死咁滯!第二個係chowyunfat 兄!奇人奇事見得多,但佢D報告真係好吸引!又好鐘意吊人引分上下集出!等我成日好似追劇咁等到死!相信佢係唯一一個做到西門神做唔到噶野!就係著技師衫扮技師幫條女按摩兼開D!真係發神經咁都諗到!哈哈!