发帖
手机端
扫码访问

師弟,權限 90

关闭 [复制链接]
6163 |40
有得俾你睇仲要嘈之巴閉. 樓主一係你有本事自己去晒咁多場然後出包膠, 一係你就過主吧.

我出份報告 , 頭搭尾 60 分鐘起碼
更有可能出緊途中要開工
又或者出緊途中 , 老虎出現
總之客觀因數太多 , 會拖長時間

暫時 set 90 , 已是最好方案

完成時 解除

就算 set 90 , 只供小圈子分享 , 樓主都要認命 ...
師弟 發表於 2009-3-25 03:22

呢個情况我都遇過,就係出到一半隻老虎突然出現,咁唯有删咗個網以免步師弟位老友嘅後塵,即係寫到一半都冇哂,有冇ching教吓點可以避免呢?

用MS word写完再贴,

重有个好处系自动备份功能,

它会根据pre-set自动backup个file,

此功能适合突然停电, 强行关机.

呢個情况我都遇過,就係出到一半隻老虎突然出現,咁唯有删咗個網以免步師弟位老友嘅後塵,即係寫到一半都冇哂,有冇ching教吓點可以避免呢?
超級寂寞on99 發表於 2009-3-25 08:51

我又係....而角色就唔係老虎.....改左係老闆.......

寫報告真係好煩,好費時間,,,又要回想當其時發生d咩,,,如果係d精彩嘅,,又要諗下用咩去形容....所以希望其他c兄見諒下.....

我又係....而角色就唔係老虎.....改左係老闆.......

寫報告真係好煩,好費時間,,,又要回想當其時發生d咩,,,如果係d精彩嘅,,又要諗下用咩去形容....所以希望其他c兄見諒下..... ...
kok_wai7777 發表於 2009-3-25 10:10

唔怪之得ching d post咁精彩啦.
佩服..........

唔怪之得ching d post咁精彩啦.
佩服..........
hk6856 發表於 2009-3-25 10:16

失禮晒~~太誇獎啦....只係想各c兄睇的全神d...有親身嘅感覺.....

嘻嘻!我有得睇就得啦,冇問題!冇問題!

e位邊個邊個,你比左幾多水叫CD出報告,冇就好像我一樣,努力回貼或出貼,去到鑽石級,咪「處女」報告,都比你睇羅!
時話話,又多一分,鑽石在望!:em6: ...
fatfat03 發表於 2009-3-25 10:28

邊個邊個早过我地成年入呢个forum,
但权限只有20, 即系一咪揾jack so,
重声大大. 妖..............................
咁又一分! He he...

邊個邊個早过我地成年入呢个forum,
但权限只有20, 即系一咪揾jack so,
重声大大. 妖..............................
咁又一分! He he...
hk6856 發表於 2009-3-25 10:39

2位c兄,,,好似咁樣...大家有冇同感...有d
thanks report~
勁!
多謝晒呀~

呢d都係加1分的好方法....唔知咁樣回..會唔會比人扣分呢????

先生 , 你同我調位吧 , 出篇圖文並茂報告 , 由整理相片 , RESIZE , 出文 , 用一兩小時架
先發帖又要編輯 , 工序繁多 , 希望你了解

唔滿意亦冇法
師弟 發表於 2009-3-25 01:02

真係好花 "時間", "精神" 和 "其它資源"
去出一篇 精彩 圖文並茂 ge 報告.   

作為 新手的我, 萬ニ分敬佩你的所為,  

因為我容易明白事理.   

多謝師弟兄.