发帖
手机端
扫码访问

心怡家園 (轉貼)

关闭 [复制链接]
5361 |24

好色男手記(十) -- 新機場心怡家園(附加女女生活照) 好耐都無寫個REPORT喇~~唔係因為懶~~而係因為受到金融海嘯影響,都少左好多上去玩喇~~~~
日日跌日日跌,唔使好快又失業...無奈:y-43:

今次要講既,就係一間新開既飛機場,係深圳開D場好少去,所以多數出親都係機場REPORT,請勿見怪~

場名:心怡家園
地點:係江背路綠色家園對面(即係K歌王個條街呀)
背景:同綠色家園同一個老板橋

硬件:個場其實係以前既芙蓉休閒裝修之後既新場,地方都暫算乾乾淨淨但係唔算好裝潢,個沖涼地方同個LOCKER位都好細,三幾個人一齊去,開LOCKER個時要分批.休息室大約有十多個坐位,個場D走廊好有係油尖旺個D大SN既感覺.間房裡面反而係出奇地叫最好,同一線238機場硬係好似少少~~我覺得感覺係似春風路既鴻豐...........

氣氛:個度唔知點解有好多大陸人無換衫係大廳按腳,係其他機場係好少見既..少少怪 ....

服務OCKER都係咁喇~~無野好彈亦都無野好讚~~D部長就無大機場個種形式化囉,好似親民少少~~不過有個女部長有少少有性格...不過唔係串個種囉 ~~~~~

軟件:囡囡相對少D,我兩三個星期之前去,數佢個牌,日班得6個,晚班好似有11,12個咁上下~~~~~唔好咁多人一齊去囉~~~~女女質素係差少少,有個別女女年齡稍大,不過服務OK,我地幾個都無咩問題.都係例牌野,無咩特別.依個就係我個晚個女女喇~~佢SENT比我既~~~~

登录/注册后可看大图

價錢238, 不過HKD:RMB=1:1,如果有優惠COUPON再可以平30蚊,以HKD計就同鳳凰同新王朝個D同級.........

總結:以HKD$208計既話可以試一次既,睇下啱唔啱自己玩囉~~可以列為後備場所

P.S
1.佢地有接送車往返羅湖,不過同對面正骨D客人係坐埋同一架~~~希望D正骨人唔知我地係係心怡家園玩喇~~~
2.加20蚊先可以係房過夜架好似

以上價錢不 update請留意,winwin放張私人珍藏,
此bg相, 從未公開 by winwin

登录/注册后可看大图

都ok喔:y-105:

呢間嘢好似唔新喎(不過未去過):y-28:

女女稍大...

喱個囡囡系#^號, ,而家仲系樹.

winwin 個report好似提到個女女,價錢好似係 168 (做緊promote)

5錯5錯   有機會試試

二百有D貴

我昨晚去完,而家做緊promote,法式連小費168,有一個大堂項目送,
不需加鐘就可在房瞓

good thanks