发帖
手机端
扫码访问

听闻水X方S人啦!

关闭 [复制链接]
8899 |52
19# 速龍

如果真係有人香左, 短期間房點會再用丫.

版主仁兄,有证可查,没有证据没有发言权,有料道可以找相关人员问问啊,看是否属实;无风不起浪,我们要客观面对事实,有就是有,没有就是没有!!! ...
飘哥 發表於 2009-3-22 14:59

不如我問您, 係唔係三個會員都是您的分身丫?

死唔死人是一件事

但一人扮演三角同IP就是問題

下次在南山,福田,羅湖區分開出 , 咁就可避開同 IP 的問題
師弟 發表於 2009-3-22 18:01

不過從技術層面去睇, 亦唔可以肯定同IP就是一人扮演三角. 因為有啲地方好多人上網係會用同一個IP, 例如網吧.

不過從技術層面去睇, 亦唔可以肯定同IP就是一人扮演三角. 因為有啲地方好多人上網係會用同一個IP, 例如網吧.
relieveme 發表於 2009-3-22 18:13

版主 confirm 了 , 三個簡体字account , 是同一組 ip

版主 confirm 了 , 三個簡体字account , 是同一組 ip
師弟 發表於 2009-3-22 18:15

我明白. 我想講嘅係就算唔同人用唔同嘅account, 版主都有可能見到同一組 ip. 例如我同你都去過同一間網吧上網, 我地分別用自己嘅account. 咁樣版主都只係會見到呢間網吧嘅ip, 而唔會見到兩個唔同嘅ip. 呢個係絕大部份網吧或公司上網嘅setup.

三個人。。IP完全一樣。。同一篇貼講過野。。唔會咁橋掛。

分別系1點零6分,1點零6分同埋1點12分三個ID回呢貼。。好難唔系同一個人囖。
benin 發表於 2009-3-22 18:51

可能佢精神分裂呢........

分別系1點零6分,1點零6分同埋1點12分三個ID回呢貼。。好難唔系同一個人囖。

一般公司如果會set proxy server ,員工上會係相同ip ,至於有冇咁橋,相信各位師兄心中有數。

時間咁接近嘅話就自然唔駛多講啦!

死人點去啊