发帖
手机端
扫码访问

老頑童又番黎喇!我好掛住大家呀!

关闭 [复制链接]
18320 |219

大家好呀!真係好耐好耐冇見大家!我消失左咁耐,唔知大家係咪已經唔記得左我呢?見到師弟個簽名真係激死!講到我好似死鬼左咁!遲D你就知死!

其實今次失真係一言難盡!不過事件已經解決左!已後我會正式用老頑童呢個由西門神幫我改噶筆名繼續同大家吹水!不過由於暫時我噶status 重係新手,所以有好多post 我都睇唔到!不過各大版主之後update 番我status之後,咁我就可以睇到你地全部D post,然後又會好似已前咁晚晚做洗版王架喇!死啦!成兩個月咁多post 都唔知點睇得晒!今次真係有排洗!而且我冇上大陸兩個月喇!回晒塘喇!大家有咩好料記住單聲比我聽呀!

係呢度要多謝吉野同西門為左我帳號奔波!真係唔該晒!不過我立下眼見到好似發生左 D野喎?係咪有位資深會員又出事呢?唔見左兩個月,竟然又發生咁多野.....

大家放心啦,我會繼續不平則鳴噶性格!呢個係我風格係唔會變噶 (哈哈!西門神你之後又有排煩喇,肯家比我激死!呢度得我咁唔識死成日得你jei...{:4_141:})!將來如果番番上去有好料我噶老頑童嘆世界會繼續為大家送上!

最後我要恭喜Ansonlama 成為見習版主!終於有人可以幫輕下西門同吉野喇!你係實至名歸,努力啦!

好喇!等我變番鑽石會員之後再見啦!

评分

Ching welcomed back ~~, pls. give more report & comment r

hey man, we miss you so much! welcome back!
so you don't use your old user name anymore?

welcome back!!!

嘩哈哈哈..肯蒲頭啦咩
我拎左金牌你又唔恭喜我

楼主 发表于 2009-3-19 00:29:00 | 显示全部楼层 来自: 香港

楼主 发表于 2009-3-19 00:30:06 | 显示全部楼层 来自: 香港
嘩哈哈哈..肯蒲頭啦咩
我拎左金牌你又唔恭喜我
yankumi141 發表於 2009-3-19 00:20

番黎咋!邊睇得咁多野呀!Anyway,恭喜晒wor...咁你入左VIP 未呀!

welcome back

nice to meet u again~~~

你是人定是鬼?:y-80: