发帖
手机端
扫码访问

水警老闆們好小氣

关闭 [复制链接]
8938 |54
事原應該係間場開左呢2個月, 都未收支平衡

而有員工, 下班後會入場同客人玩(通常係d開左ktv房既客人), 而員工們, 就係裹面唱k打牌, 而食野, 又係入左客人既手牌, 咁當然, 佢地手牌上無任何消費啦.....

現在比公 ...
風雲 發表於 2009-3-18 01:51

此場 ......... 算把啦
老總屎忽諗野 , 最后得失客人
D JS 精過鬼 , 要自己 PAY , 不如拖客人去別場消費好過 , 唔X使受氣

咁多臨記撐場仲搞埋 D 無謂野

算把啦

去了一次水警大堂三飛 按肩 按腿 按X 算了以後不去了...(當日已開業一個月了)

除了大堂MM 靚外 ,

其他服務員差 (一去到交我比spa女上spa room visit ) , locker 差(要自己取衫換) , bath room 差(掛毛布位爛) , fruit and drink 差(poor Q) , place 差(夜晚行過皇崗村黑馬馬danger, spa room 差 ( 得過大字) , 台前結賬單差( 當時只得我埋單要等了15mins)

same price go Queenspa

挑,個老細咁on 9,d 客唔識約JS去第處咩,呢個老細都無腦既!:y-1:

您錯, 好多場都唔係逐個手牌計, 係可以合起來計

如果一班個都係一般街客, 就可以合起來計

總之有員工, 個員工手牌要獨立計
風雲 發表於 2009-3-18 01:21

我去開果d比我既理解係手牌係好獨立既
(why我用比我既理解, 因為我都未試過呢d低消情況)

而我覺得可以合起來計係應該無白黑字寫低既做法
公司要收番緊你都吹佢唔漲架喎
只可以話佢唔識做生意囉

此場 ......... 算把啦
老總屎忽諗野 , 最后得失客人
D JS 精過鬼 , 要自己 PAY , 不如拖客人去別場消費好過 , 唔X使受氣

咁多臨記撐場仲搞埋 D 無謂野

算把啦 ...
師弟 發表於 2009-3-18 03:26

又未必自己pay既
就算要計低消都係留單比叫佢入場既客人埋架啦

另外, 臨記如果係靚女係大堂磨下就話好o者
如果太過罷佔資源例如房間
咁就寧願唔洗佢地了

楼主 发表于 2009-3-18 12:23:25 | 显示全部楼层 来自: 香港
我去開果d比我既理解係手牌係好獨立既
(why我用比我既理解, 因為我都未試過呢d低消情況)

而我覺得可以合起來計係應該無白黑字寫低既做法
公司要收番緊你都吹佢唔漲架喎
只可以話佢唔識做生意囉 ...
yankumi141 發表於 2009-3-18 11:01

係唔係獨立計, 係睇公司政策
我知道水都可以合起來計
水上明珠唔可以

如果因呢項德政
令K房使用率下跌
到時又會隻眼開隻眼閉咁改一改架喇
5時花6時變係呢間野風格
總之不停變變到佢最著數果刻先停手

楼主 发表于 2009-3-18 12:41:16 | 显示全部楼层 来自: 香港
如果因呢項德政
令K房使用率下跌
到時又會隻眼開隻眼閉咁改一改架喇
5時花6時變係呢間野風格
總之不停變變到佢最著數果刻先停手
第十行星 發表於 2009-3-18 12:31

佢只係唔想,d員工, 痴客人手牌玩, 但係又無消費

佢只係唔想,d員工, 痴客人手牌玩, 但係又無消費
風雲 發表於 2009-3-18 12:41

即係要d客比多一份至n份錢
我諗唔會個個客都肯制卦

楼主 发表于 2009-3-18 13:02:22 | 显示全部楼层 来自: 香港
即係要d客比多一份至n份錢
我諗唔會個個客都肯制卦
第十行星 發表於 2009-3-18 12:46

d客叫得佢地入黎玩, 就預左埋單啦

問題係員工入黎飲飲食食, 係入左個客既手牌ma
咁員工既手牌, 當然無消費lo
我諗佢係要員工入黎, 起碼要做番2-3個大堂...咁計較, d客點玩得開心
佢地仲未諗過員工士氣既問題, 比d員工優惠, 員工都有歸屬感
以我所知, 水都既員工, 係公司消費, 係免低消以及加一服務費
所以水都既員工, 好多時下班後, 都會係公司沖個涼先走......