发帖
手机端
扫码访问

水警老闆們好小氣

关闭 [复制链接]
8934 |54
又唔係洗佢錢.都唔明啲所謂老細個腦想什麼

硬性消费

乜最低消費唔係應該逐個手牌計既咩?
我理解係照足規矩應該每個手牌獨立計低消
比你地混合一個以上手牌總消費來免所有一齊既手牌的低消
其實某程度上係彈性人情做法
水景咁做係否決左個彈性
不過老實講
呢個政策咪只係恰我地一般消費既客人
果d豪客唔理佢地照以前做法佢地敢得失客人唔免咩

That's is very ridiculous!

楼主 发表于 2009-3-18 01:21:33 | 显示全部楼层 来自: 香港
乜最低消費唔係應該逐個手牌計既咩?
我理解係照足規矩應該每個手牌獨立計低消
比你地混合一個以上手牌總消費來免所有一齊既手牌的低消
其實某程度上係彈性人情做法
水景咁做係否決左個彈性
不過老實講
呢個政策咪只 ...
yankumi141 發表於 2009-3-17 23:12

您錯, 好多場都唔係逐個手牌計, 係可以合起來計

如果一班個都係一般街客, 就可以合起來計

總之有員工, 個員工手牌要獨立計

楼主 发表于 2009-3-18 01:23:04 | 显示全部楼层 来自: 香港
咁on 9?有人幫BG俾錢都唔收?
monster 發表於 2009-3-17 23:12

可以, 但總之員工手牌要消費滿99,

咁佢地員工向自己公司消費會唔會平D架??

楼主 发表于 2009-3-18 01:51:33 | 显示全部楼层 来自: 香港
事原應該係間場開左呢2個月, 都未收支平衡

而有員工, 下班後會入場同客人玩(通常係d開左ktv房既客人), 而員工們, 就係裹面唱k打牌, 而食野, 又係入左客人既手牌, 咁當然, 佢地手牌上無任何消費啦.....

現在比公司發現左, 話唔得喎.....現在如果員工入場(如發現的話)要登記工號..而且唔可以掛入客人手牌

楼主 发表于 2009-3-18 01:55:29 | 显示全部楼层 来自: 香港
咁佢地員工向自己公司消費會唔會平D架??
ea_son 發表於 2009-3-18 01:48

我只知道開k房有價講, 好似6拆

事原應該係間場開左呢2個月, 都未收支平衡

而有員工, 下班後會入場同客人玩(通常係d開左ktv房既客人), 而員工們, 就係裹面唱k打牌, 而食野, 又係入左客人既手牌, 咁當然, 佢地手牌上無任何消費啦.....

現在比公 ...
風雲 發表於 2009-3-18 01:51

此場 ......... 算把啦
老總屎忽諗野 , 最后得失客人
D JS 精過鬼 , 要自己 PAY , 不如拖客人去別場消費好過 , 唔X使受氣

咁多臨記撐場仲搞埋 D 無謂野

算把啦