发帖
手机端
扫码访问

水警老闆們好小氣

关闭 [复制链接]
8937 |54
       因為我都去左sn好幾年, 而水警新場開, 又有不少其他場識既會員經理同js過左去, 就係咁知道呢個場既一些事....

事原係, 佢地好多員工, 因為有客人請既原因, 有時下班後, 會取個手牌入去玩.....不過因為好多時都係掛左個牌去客人度, 而消費是都係會登記係客人既手牌, 所以好多時佢地既手牌係無任何消費既, 因為好多時整張單消費好多, 所以合起來計佢地就免左低消. 既係無任何消費, 低消又免埋.
      因此公司下令, 任何員工入場消費, 要登記工號, 而且要消費滿99, 更唔可以掛排比客人, 如果唔係, 就又罰錢.............
吾只小氣,係贛居,客又吾多,有人充場面,多多小小都做番一個半個項目,客俾消費,有物所謂.

有錢俾佢賺重要咁..

楼主 发表于 2009-3-17 20:53:23 | 显示全部楼层 来自: 香港

楼主 发表于 2009-3-17 20:53:59 | 显示全部楼层 来自: 香港
有錢俾佢賺重要咁..
6200 發表於 2009-3-17 20:02

就係無, 先會咁..佢地同事都無消費

Any place will full on saturday except LanKaiFon.

楼主 发表于 2009-3-17 21:33:27 | 显示全部楼层 来自: 香港
Any place will full on saturday except LanKaiFon
williamchow 發表於 2009-3-17 21:14

算......睇下佢地下一步會點?
其實佢地現在全天候放大堂, 因為如果係坐口岸既車, 係會有大堂卷一張

算......睇下佢地下一步會點?
其實佢地現在全天候放大堂, 因為如果係坐口岸既車, 係會有大堂卷一張
風雲 發表於 2009-3-17 21:33

That's good. But how about the services?

楼主 发表于 2009-3-17 22:18:12 | 显示全部楼层 来自: 香港
That's good. But how about the services?
williamchow 發表於 2009-3-17 21:47

因為客少左, 服務都叫好左d, 不過按服務燈, 佢地都仲係feel唔到

2 bad place ....