发帖
手机端
扫码访问

請各版主正視

关闭 [复制链接]
7519 |55
楼主 发表于 2009-3-13 16:01:45 | 显示全部楼层 来自: 香港
40# LV258
LV...
我唔係話企邊便
不過我覺得無必要因為呢件事攪到咁唔開心...
其實每個網都有佢好同唔好嘅地方...
我唔會評論呢件事誰是誰非...
不過我覺得...如果言論有過火位...係唔係喺無警告下就ban人呢...呢點係有問題嘅地方...
我真係希望你諗清楚...唔好因為一件事而放棄...
容我真心講一句...留番喺度...大家繼續談天說地...風花說月
好多師兄弟都希望你留低
李老闆

咁老頑童師兄因咩事唔見左呢?
你好似知道咁喎
講比大家關心佢既人聽下

我唔知道.
只不过睇过佢的帖, 性格爽直,
做銀行或金融行业, 可能要晚上睇住个市, 所以只会在晚上现身.
但係点解会突然....................????????
我都希望佢平安大吉.

老頑童發生左乜野事,我真係唔知,

Ass师兄咪誤会,
我提起"老頑童"Ching只不过觉得少左个搅气氛噶人ge, 冇其它意思.

LV 兄 事情都過左 LOOKING FORWARD LA

搵多D 囡去玩好過啦

老頑童發生左乜野事,我真係唔知,但好老實講,我地呢班超版都叫做講道理,d 台同 u 台,band 左人唔需要理由,你地佢出便嘈,佢話之你,我相信呢條帖出現唔夠兩分鐘已經俾人刪左,我地而家直頭出黎係俾你地質問, ...
ass 發表於 2009-3-13 16:14

容我說一句公道說話吧
其實這裡比起很多地方對於會員既言論容忍度已經算很高的吧
我自己早一個星期 在另一處地方
我只是和某一個資深會員頂一下嘴就已經被禁言3天

其實各處鄉村各處例 有時熱心過頭而言語有過火既地方
偶有疏失 此仍人之常情
男人老狗有乜野沒見過吧
面子這些身外之物 又何足掛齒呢
LV師兄 冷靜一下 這件只是小事一樁吧。
快回來吧。

嘩! monster师兄, 好少見你打咁多隻字喎, 累吗?

嘩! monster师兄, 好少見你打咁多隻字喎, 累吗?
hk6856 發表於 2009-3-14 09:53

ha ha , good explain !!

I miss LV258

你講野真系過份..咩叫黑箱作業??我地班版主全部義務做野..你以為我地有得分??如果你話161D貼系廣告我就第一個唔妥你..出精出力出錢比你咁講..萬記我就未去過..所以我無發言權..大師兄禁你一日只系想提醒你既過分言 ...
benin 發表於 2009-3-13 16:02
佢係活躍會員
真5明,點解5先pm  lv258兄溝通?

佢係活躍會員
真5明,點解5先pm  lv258兄溝通?
小白 發表於 2009-3-15 06:22

right

我都冇出貼同你頂咀好內,
你條友仔都吾miss 我?
有冇攪錯?
你條友仔梗係 miss LVd童顏大ball la
死鹹濕佬!

:em11:

我下面簽名相果个都好大,須然吾係童顏,arm 吾arm 呀你! ...
fatfat03 發表於 2009-3-15 07:37

fatfat , i miss you too