发帖
手机端
扫码访问

請各版主正視

关闭 [复制链接]
7534 |55
LV258唔系我ban…同佢亦無牙齒印…不過佢比我既印象系

1.佢琴日系某會員既骨區貼度…話呢度賣廣告既場都唔掂…如果掂就唔Q洗系度賣廣告…呢句言論系不負責任既..
2.淨系識叫會員去CP…唔好系深圳玩…我唔明佢仲去 ...
benin 發表於 2009-3-13 08:47

佢係指萬富華sauna黑店件事......
事發既post都比人cut左......
我唔係幫佢講說話,據我所知係sz重打風,LV兄係叫ching要去玩就去遠喲,我亦pm過LV兄詢問sz既消息.
我有睇到之前LV兄同果位苦主既對答,LV兄係話果位ching明知係黑店,點解重要去,去完番埋又出post哭訴,(因為LV兄之前巳回過post,話埋間sauna既黑幕),而果位ching亦認自己衰咸濕,不過我覺得成件事係LV兄見到果位ching既事係鄧佢唔底...點解唔去遠喲玩,LV兄介紹位ching去cp既sauna玩....
我所知既係咁多好啦..
我剛睇過LV兄既空間...佢已刪除全相,同玩自己ban左自己account..

問題佢既原話系: 系呢度賣得廣告你就知…如果間場掂就唔Q洗系度賣廣告
呢句並唔系單指萬記喔…
benin 發表於 2009-3-13 09:38

ching,我明白.
但我都覺得好多廣告係..(貨不對辦,完全唔係果D野),咁佢地亦係唔係有責任要負呢?

LV 自己ban左自己account.. :y-84: 係唔係真既呢? :y-31:

可能大家會有個錯覺就係, 投訴會比人BAN, 咁大家就錯喇.
真實的投訴是絕對歡迎的, 呢個亦係提升場所既機會.
只係要注意用詞, 同埋唔好講一D誤導既言論.

BY: BIG_BROTHER ...
BIG_BROTHER 發表於 2009-3-13 10:15

ching,如果喲廣告係有奸商,到我地去消費或受騙完.
係投訴區出post投訴都無用啦.唔通會比返餞我地咩...
試問可說服人群呢?
如果知道某店係有黑幕而重出廣告
會唔會有誤導我地去消費既成份呀!
我地投訴完...
最終既答案::大家得個''睇''字,
邊有得解決、呀!
所以我亦明白LV兄既感受,同出發點(都係想各ching唔好受騙).
不過LV兄佢自己都....................唉.........
LV兄既report.我好by架...
又少一個鑽石會員......
大家幫手勸下LV兄啦.

我諗作為網友
大家o係度享受言論自由既同時
亦應該重視網站既原則同立場
避免有所抵觸和衝突

LV兄能帶動論壇氣氛
係個優秀會員
就咁離開好可惜

我諗作為網友
大家o係度享受言論自由既同時
亦應該重視網站既原則同立場
避免有所抵觸和衝突

LV兄能帶動論壇氣氛
係個優秀會員
就咁離開好可惜 ...
第十行星 發表於 2009-3-13 11:21

ching,大家幫手勸下LV兄啦.:em12:

ching,大家幫手勸下LV兄啦.:em12:
1132517 發表於 2009-3-13 11:24

有誰私底下有同LV兄聯絡?
幫手叫佢返來啦

有誰私底下有同LV兄聯絡?
幫手叫佢返來啦
第十行星 發表於 2009-3-13 11:30

ching,我已pm左LV兄...

ching,如果喲廣告係有奸商,到我地去消費或受騙完.
係投訴區出post投訴都無用啦.唔通會比返餞我地咩...
試問可說服人群呢?
如果知道某店係有黑幕而重出廣告
會唔會有誤導我地去消費既成份呀!
我地投訴完...
最終既答 ...
1132517 發表於 2009-3-13 11:00

哎...... 呢嗰遊戲規則就喺咁, 做"閒"嘅; 梗喺唔著咖喇.

1132517c hing, 其實好多例子顯示, 去玩既不爽報告裡面, 大部份問題係同bg有關.
講真場所無理由訓練一班專呃客人既bg出黎, 問題只係場所管理得好與唔好而已. 所以如果有c hing出report投訴bg服務唔得, 或者場所亂 ...
BIG_BROTHER 發表於 2009-3-13 11:36

big brother.ching.你話bg既問題我知..
但今次埋單case(萬X華)sauna..
唔止bg既問題....
個煬喲locker仔又偷客人既錢同手機.
部長又強屈客人錢...(重重覆覆都係埋喲野)...
你講既bg問題亦好普遍有...
咁你地版主有無向(萬X華sauna)正視過解決問題呀?
結果如何呢?
我亦可以講句....埋間sauna已有5-6年咁長時間,而次次都係發生偷野或部長既問題,,佢地根本sauna咁多年都無埋過...間sauna仲出廣告..當我地係羊..即係叫我地(送羊入虎口)
我亦2年前去過1次,我亦同樣比locker仔偷錢($200rmb)...
所以根本投訴都無用....
希望版主你地睇諒下我地(作為消費者)啦...