发帖
手机端
扫码访问

請各版主正視

关闭 [复制链接]
7518 |55

版主們:y-105:
我想求證一下:y-23:

點解LV兄比人禁咗言:y-9:
係唔係講咗d唔應該講嘅嘢:y-84:
係嘅話...
我覺得應該公平對待啊:y-1:
我唔介意你哋禁我噃:y-56:
我投訴有人灌水:y-14:
成4個鐘喇:y-1:
你哋又無人正視:y-29:
LV兄講激咗少少:y-63:
你哋就...:y-27:
會唔會唔公平呢:em13:
我真係希望你哋回應下我:em9:

LV258係我BAN佢既, 首先我要講明一樣野, 我同佢絕對無牙齒印, 而且仲時不時有交流既. 不過由於佢既言論過激(用詞上), 再加上佢講左一D對161/場所帶有誤導性既言論, 所以我最後決定BAN佢一日.
今日會解番佢, 呢次係作為一個善意既WARNING.
而681109師兄我有樣野要解釋比你知既係, 版主唔可能一日24小時管理版區.你投訴有人灌水已經盡左會員既義務, 你無違版規仲咩要BAN你?

BY: BIG_BROTHER

耐心等待版主回复!

版主們:y-105:
我想求證一下:y-23:
點解LV兄比人禁咗言:y-9:
係唔係講咗d唔應該講嘅嘢:y-84:
係嘅話...
我覺得應該公平對待啊:y-1:
我唔介意你哋禁我噃:y-56:
我投訴有人灌水:y-14:
成4個鐘喇:y-1:
你哋又無 ...
681109 發表於 2009-3-12 20:53

1. 禁言原來自有因...會公開的請耐心等候...i'm waiting too
2. 如果你有發出不實、過激(內容/ 相超4級)、人身攻擊言論的話...我會做野的...
3. 版主並非受薪全職的...就像我...也是晚上在線居多...所以有 d 時候版管方面未必會係即時...敬請原諒...

有d咁既事??

如果真有其事,

由于LV师兄是属于积极份子,

亦都可以感受到佢对呢个forum噶热誠,

期待各超版能公开原因,

相信呢到好多Ching都跑惯江湖,

有能力去判断事非公正.

咁样才能服众.

李老板师兄擒日先去完, 乜重係咁好火?

我也勸一句, 平心静气, 等待回应.

i want to know what happen too !!

i want to know what happen too !!
師弟 發表於 2009-3-13 03:18

me 2 r........???

I like LV258 reports
why ????? just a good member , why ban him ?????

我以为呢期轮到你玩失踪, 昨天一天没看見Ching笔影...........{:4_137:}

其實LV258師兄的確是個積極參與分享的人
如果他在言詞上有失言的地方
我在這裡也希望各位版主師兄能夠重輕法落吧。
先謝。