发帖
手机端
扫码访问

3月8日 678 女賓一天半價優惠 (更新)

关闭 [复制链接]
5423 |38
楼主 发表于 2009-3-6 18:21:37 | 显示全部楼层 来自: 香港

我昨下午到達678,大堂休息區,更衣室都好多人!半價優惠到 7/3/2009 晚上 8 點為止!

登录/注册后可看大图

我昨下午到達678,大堂休息區,更衣室都好多人!半價優惠到 7/3/2009 晚上 8 點為止!
速龍 發表於 2009-3-6 18:21

如果好似你講咁多人
678 一定會再研究平日白天半價優惠再延續
同昇逸差不多 , 平日白天平比你 , 晚上再賺班唔志在的客
呢套比較 work

登录/注册后可看大图

速龍 發表於 2009-3-6 18:21

速龍,你揼左3個仲中式,点解會有104蚊折頭?
第二,你話678無得米奇,点解比150蚊貼屎嘅?
第三,你易容呀!点解你知女更衣室好多人呀?
:em18:

楼主 发表于 2009-3-6 23:50:17 | 显示全部楼层 来自: 香港
:em18: ...
fatfat03 發表於 2009-3-6 22:30

138雙鐘+68加鐘=207-半價優惠=104:y-87:

唔可以在這裡公開!又唔想話你知!:y-17:

我話男更衣室多人呀!:y-105:

皇濕 88 元的炸蛋 開始 令 福田區 各大場 要面對現實 , 分時段半價 , 我猜會仲有場加入

楼主 发表于 2009-3-7 00:48:14 | 显示全部楼层 来自: 香港
皇濕 88 元的炸蛋 開始 令 福田區 各大場 要面對現實 , 分時段半價 , 我猜會仲有場加入
師弟 發表於 2009-3-7 00:21

希望仲有場加入啦!

138雙鐘+68加鐘=207-半價優惠=104:y-87:

唔可以在這裡公開!又唔想話你知!:y-17:

第三,你易容呀!点解你 ...
速龍 發表於 2009-3-6 23:50

你隻衰龍仲吾露出你條老鼠尾,中式都有米奇!

仲吾P個No比我

小費大過消費 , 唔多健康

小費大過消費 , 唔多健康
師弟 發表於 2009-3-7 03:08

師弟忠告速龍 : 理性合理消費按摩 , 才是真正享受吃喝玩樂 !! 要正骨就去正骨場 , 要邪骨就去邪骨場 , 去正骨場花一千幾百打JJ , 小費大過消費, 唔多健康, 不如留港消費 !!

如果覺得水都好嘈, 依個場都幾夠靜架, 幾好存, 不過中式都138, 算有點貴, 要攪下優惠, 唔係無人去啦