发帖
手机端
扫码访问

正骨英雄選舉........实地測試 *2* 之死士行動

关闭 [复制链接]
40113 |534

楼主 发表于 2010-8-17 23:35:20 | 显示全部楼层 来自: 香港
咦....又有小小变動,個肥佬啱啱比人弹咗粒鎗,刚中弹弹出......哈哈........肥佬佢有運喇
                                                                                                          笑1.gif

馬双W都照賠,試边个冇乜所謂,你咪咁衰啦.......只要一致栽定果件係怪獸咪得啰
                           ...
su7310 发表于 2010-8-17 23:30

係咪怪獸就一早已經栽定架啦~
而家唔係想知佢係咪葉問咩?:y-70:

乜玩埋d咁既野...

我既report係~~~有格手(不過係我),綠燈大開(怪獸對眼有青色死光)~~~唔到佢講第2句我已經出李3腳障佢走~~~舊相好已經救左我走~~~

~~~大家高抬貴手呀...最多我跟手出返個水刀有樣有野玩既專輯~~~放過我啦

乜玩埋d咁既野...

我既report係~~~有格手(不過係我),綠燈大開(怪獸對眼有青色死光)~~~唔到佢講第2句我已 ...
HAMGER 发表于 2010-8-17 23:41

HAMGER終於出場~
本來我都想投你一票架...
可惜票數得五票,冇計...:y-62:

唔想自己出線就投票囉...
投邊個,你話呢?:y-50:

強烈要求死肥佬要出番份"天澤豪歎阿毛推油"報告作出試範!:y-29:

我十分相信如果肥佬磅上有名的話,票數一定爆燈!:y-87:

楼主 发表于 2010-8-17 23:47:32 | 显示全部楼层 来自: 香港
乜玩埋d咁既野...

我既report係~~~有格手(不過係我),綠燈大開(怪獸對眼有青色死光)~~~唔到佢講第2句我已 ...
HAMGER 发表于 2010-8-17 23:41

你講緊*2*?

HAMGER終於出場~
本來我都想投你一票架...
可惜票數得五票,冇計...

唔想自己出線就投票囉...
投邊 ...
Chocobo 发表于 2010-8-17 23:46

個個版主都咁好,一定可以出到個好既report既~~~
呢排醫生話我身體唔好,加上7月15~~~我都係返多d屋企休息下好啦

個個版主都咁好,一定可以出到個好既report既~~~
呢排醫生話我身體唔好,加上7月15~~~我都係返多d屋企休 ...
HAMGER 发表于 2010-8-17 23:50

齊齊返屋企啦!:y-66:

楼主 发表于 2010-8-17 23:53:10 | 显示全部楼层 来自: 香港
強烈要求死肥佬要出番份"天澤豪歎阿毛推油"報告作出試範!

我十分相信如果肥佬磅上有名的話,票數 ...
ea_son 发表于 2010-8-17 23:46

肥佬.........你有咩E郁...我会帮你辨理身后事的,你可安心上......*2*:y-28: