发帖
手机端
扫码访问

幾個好朋友再去高跟7號玩

3836 |16

約理幾個好朋友  再去高跟7號玩  今次試左D新野

錫紙燒秋刀魚  好香魚味  無燒烤秋刀魚咁乾  唔錯

錫紙焗鳳爪  上次好食  今次又叫   但D鳳爪比上次重要細隻左

串燒羊肉  一個用來飲啤酒不錯的小食

潮洲炒麪  超差  無味無道  好似食草咁

其實唔止食咁少野 我掛住玩無影相囉  玩乜嘢??

今晚我地重唱埋K  大家都玩得好開心  下次我地再搞多次  揾多D人一齊唱  應該仲開心  有無人報名呀

PS:激鬼死我  諗住先放上sofood  第一次就話我成功post出  點知揾極都揾唔到  再post都失敗  唔成功  激氣!!!!!

评分

潮洲炒麪 - 好似食草咁......
咁真係好難食喎...

多謝師兄精彩報告, 星期六晚是不是客人比較多?:y-58:

一班人吹吹水, 食下野真係開心

約理幾個好朋友  再去高跟7號玩  今次試左D新野錫紙燒秋刀魚  好香魚味  無燒烤秋刀魚咁乾  唔錯錫紙焗鳳爪 ...
kkbbq 发表于 2010-11-22 22:06

PS:激鬼死我  諗住先放上sofood  第一次就話我成功post出  點知揾極都揾唔到  再post都失敗  唔成功  激氣!!!!!

師兄你又無有使咁激氣啵,我第一次系sofood食評都系搞咗好耐,仲重新編輯過兩次添,不過後來熟咗就無會出現問題啦,熟能生巧啊嘛,發多兩篇自然就上手啦。

楼主 发表于 2010-11-23 19:16:43 | 显示全部楼层 来自: 香港
師兄 無需咁激氣,我來講幾句
    1. sofood系統前段時間調整,現在已正常,但對於功能不太穩定,請各位 ...
ruocen 发表于 2010-11-23 09:39

唔該ruocen   其實我仲未完全完成,我想再重新編輯,但又揾唔到編輯位置,請問可否再重新編輯呢???

唔該ruocen   其實我仲未完全完成,我想再重新編輯,但又揾唔到編輯位置,請問可否再重新編輯呢??? ...
kkbbq 发表于 2010-11-23 19:16

借一借個位, sofood 真係好難用, 本來想今日copy返曬去sofood個面, 但用到發皮4, 要排過曬d位, upload 相又有限, 都唔知點好......

唔該ruocen   其實我仲未完全完成,我想再重新編輯,但又揾唔到編輯位置,請問可否再重新編輯呢??? ...
kkbbq 发表于 2010-11-23 19:16

應該唔得喇!

借一借個位, sofood 真係好難用, 本來想今日copy返曬去sofood個面, 但用到發皮4, 要排過曬d位, upload 相 ...
bonsonhui 发表于 2010-11-23 20:44

要簡單d寫,sofood真唔好用 ^ ^

要簡單d寫,sofood真唔好用 ^ ^
chlonline 发表于 2010-11-23 21:02

要搵日心情好d先汁汁佢再upload啦