蜜蜂网

标题: 大場唔適合港燦啦 [打印本页]

作者: laoguo    时间: 2019-6-6 08:18
标题: 大場唔適合港燦啦
呢幾年都無去大場玩因為知道大咬, 琴日轉登去太平洋搵一個以前好熟嘅鬆腿技師,一出手就捉住小郭, 跟住叫我入雙人影院, 我問佢而家乜嘢價位, 佢回答6鐘+500, 我話唔使喇, 佢問我最近有無去皇室? 我話無, 咁東方園呢? 我都話無,佢無再問, 跟住話按一鐘就落走, 我話好。 環顧四周都係土豪客占居多, 起個機要千二三蚊落樓我真係唔捨得,睇嚟大場都係唔適合我地呢亭港燦去喇。
作者: 月光城客服    时间: 2019-6-6 14:30
欢迎过来佳宁娜广场月光城消费,我们将一如既往地提供超值服务

登录/注册后可看大图

作者: e通道    时间: 2019-6-6 17:37
月光城客服 发表于 2019-6-6 14:30
欢迎过来佳宁娜广场月光城消费,我们将一如既往地提供超值服务

超值服務?起個機咩價錢?
作者: raymondlau    时间: 2019-6-10 12:45
I heard some JS said with customer dont waste their time to pick them from PC in TPY

作者: unhappy123hk    时间: 2019-6-16 10:01
佢開價可以還價的
作者: watson88    时间: 2019-6-17 13:30
水方  都係咁   去過一次  大堂一個鐘  按身兩個鐘  正按走人
作者: 毛明    时间: 2019-6-19 15:41
明知大咬仲去?
作者: laoguo    时间: 2019-6-22 04:06
毛明 发表于 2019-6-19 15:41
明知大咬仲去?

諗住熟客唔會大咬嘛
作者: laoguo    时间: 2019-6-22 04:08
unhappy123hk 发表于 2019-6-16 10:01
佢開價可以還價的

佢即時黑面我都無癮啦, 費事問。
作者: laoguo    时间: 2019-6-22 04:10
raymondlau 发表于 2019-6-10 12:45
I heard some JS said with customer dont waste their time to pick them from PC in TPY

Say goodbye to TPY, DFY, HUANGSHI and SLF.
作者: laoguo    时间: 2019-6-22 04:11
watson88 发表于 2019-6-17 13:30
水方  都係咁   去過一次  大堂一個鐘  按身兩個鐘  正按走人

從此正式向大場講再見
作者: raymondlau    时间: 2019-6-25 11:04
laoguo 发表于 2019-6-22 04:06
諗住熟客唔會大咬嘛

same
request more and more
作者: 101p    时间: 2019-12-11 18:56
而家去大場,仲貴過去澳門玩,唉!
作者: 101p    时间: 2019-12-11 18:56
而家去大場,仲貴過去澳門玩,唉!

欢迎光临 蜜蜂网 (https://www.beeezi.com/) Powered by Discuz! X3.5