发帖
手机端
扫码访问

水都

关闭 [复制链接]
6461 |30
最近聽聞會從開,我骨齡尚淺,只聽過未去過
啲技師講到此場從開既話,附近啲場可以準備收檔,有無咁厲害呀
zssb 发表于 2016-10-14 16:09
水刀最令人难忘概,除左松腿,SPA都晤错,当年SPA都无今日甘大R

小弟最難忘 ~ 在中泰房就地正法左件 JS,仲要 FOC!。。。此情不再了!
回复 支持 1 反对 0

聽人講就最on九以前佢未執隔離左右啲場一樣歌舞昇平!點解佢重開人哋要收皮呢?:y-53:

楼主 发表于 2016-10-8 14:52:50 来自手机 | 显示全部楼层 来自: 香港
FANFAN1234 发表于 2016-10-8 14:17
聽人講就最on九以前佢未執隔離左右啲場一樣歌舞昇平!點解佢重開人哋要收皮呢? ...

就係未去過先問下啫{:5_147:}呢到應該唔少按摩老手呀

睇下同乜場比, 水都我唔覺得開左好耐。

熙龍閣 , 新都先算老子號。 皇室/水方/太平洋都未出世。

當年水都剛開我記得有9層

如果水都仲係從前既水都,肯定鬥唔過動物園

再者, 水刀老闆原來同業主有怨多年,除非重開既唔係同一老闆,或者唔係同一地點,否則我就唔點信

個到無咩動靜, 只見到出面會多左個地鐵出口仲起緊.
另外又一個福田場在水一方接埋左.

FANFAN1234 发表于 2016-10-8 14:17
聽人講就最on九以前佢未執隔離左右啲場一樣歌舞昇平!點解佢重開人哋要收皮呢? ...

不過當年旺場時的確係福田之冠,我覺得水立方都無佢咁旺,鬆退亦由此場帶出

小李老x 发表于 2016-10-11 20:42
不過當年旺場時的確係福田之冠,我覺得水立方都無佢咁旺,鬆退亦由此場帶出 ...

師兄所指的是開張頭幾個月?!
小弟去個時,唔覺得佢生意旺得過水方喎!

鬆腿第一代,的確係由水都帶起!
直到出現第二代,水方已經力追!
到第三代時,基本三水都有了!

而最讓骨友歡迎的,莫過於第二代,也是全盛時期,若有若無,唔一定有 V,也不一定沒有 V!
要睇你同技師關係如何,唔係搵錢撻人就搞得掂!

去到第三代,已經一埋牙就黎,想無都難,中鼠率 9x%!

近幾年,進入第四代,你話唔入房,女女已經 Hea 按黑面!
捉左你入房就 R 爆,唔講好條件,匆匆入房就自己蝕底!

始終,講到骨場歷史,請咸總出來講就最清楚,佢資深得黎,又夠 Detail!

评分

我都唔信 動物園會被佢一開就隊瓜!
但我相信若水都真的重開,對於疏導人流,能起一定的作用!

水療業,睇唔到乜野理由能重回以前的風光盛世!
依家已經進入了一個後戰國時代,死五六間,開返兩三間的局面!

時代唔同左,高質女,已經唔一定要做水療,單靠自己援交可能仲搵錢!
外省妹,也不一定需要遠征深圳,很多城市已經有大場,收入也差不多,無需要跑咁遠!

隨住軟件質素下降,硬件老化,老場摺埋,被市場淘汰,實屬必然!
隨住物價颷升,女女要求日高,北上搵女女成本大增,港燦已由以往的 1:10!
今時今日開水療也因地理位置而決定做港人生意定大陸人生意為主!