发帖
手机端
扫码访问

关闭 [复制链接]
3181 |21
骨友在讨论区分享技师号码同服务点点点就大家都都知,技师之间分享客人都时有听聞,不过都系大至講客人签几多小费揾开边个同小唔小氣之類!
在大堂睇电视途中经常有技师來推銷已经系见怪不怪,靓嘅咪同佢吹下水等佢以为有生意咪抽少少水囉(其实多数佢哋抽我)唔啱嘴形就直接話已经按完唔按!
最近呢次有个又系埋嚟推銷见佢靓女咪又炸帝同佢吹下水囉,其间佢居然話未同我按过好想试下同我按睇下系点,我話咩点呀?佢話有姊妹同我按过話点点点(呢d唔写出来了)佢又想试下!我马上问佢是谁跟你说的,佢点都唔講,跟住我同佢話咁你签番小費俾我咪同你上房囉,佢好醒目咁話要睇我表现如何:y-47:后來話知道我唔糸啲咁样嘅人,她们都说你很好的{:5_163:}俾佢冧两冧就跟咗佢上去做實验:em9:后來佢仲话姊妹無講大話添!
佢唔講我都知边个爆我私隐,下次佢上我鐘就知死:em11:
會唔會係你係基地已經係出曬名嘅奶.....x客!
所以已經廣為技師所知啊!
話說回頭如你咁講,即係依家佢地個羣組同我地vs差
唔多,但就係反過來技師討論各Ching!咁你知唔知自己
喺基地個密碼叫乜呀?

楼主 发表于 2016-7-2 12:09:08 来自手机 | 显示全部楼层 来自: 香港
主挑好食 發表於 2016-7-2 11:54
話說回頭如你咁講,即係依家佢地個 ...

的确她们是有群组的,另外公司亦有一个!
我的密码應該系六六六

主挑好食 發表於 2016-7-2 11:54
話說回頭如你咁講,即係依家佢地個 ...

技師群組討論客人一早就領教過,曾經有水方js話我知有人在群組講我要求多小費少:em11:

楼主 发表于 2016-7-2 12:19:45 来自手机 | 显示全部楼层 来自: 香港
yikhung 發表於 2016-7-2 12:10
技師群組討論客人一早就領教過,曾經有水方js話我知有人在群組講我要求多小費少 ...

咁我信你呀!她们也是實話實說啫

飯大
你係水井出哂名
又有邊個會唔知唔講你喎

wilzon 發表於 2016-7-2 13:04
飯大
你係水井出哂名
又有邊個會唔知唔講你喎

佢都比咗咪馬JS咯!老nu666,專業打井、黑舌、小費可薟高!
最緊要係間唔中要有歺免費!咁就隨時可以擴鐘!

FANFAN1234 發表於 2016-7-2 12:09
的确她们是有群组的,另外公司亦有一个!
我的密码應該系六六六

公司果個等如正骨區,自己圈羣果個就似18+區!

yikhung 發表於 2016-7-2 12:10
技師群組討論客人一早就領教過,曾經有水方js話我知有人在群組講我要求多小費少 ...

咁咪幾好!唔使花咁多口水慢慢一件件講!
一上你鐘叫得你入房都巳經知價同必須三條陸!

甘咪幾好,有共同話題,按得開心d