发帖
手机端
扫码访问

Gin 酒(毯酒)真係好百搭,點溝都覺得幾好飲 :D 一齊傾下ar~~~~

关闭 [复制链接]
4936 |3
Gin 酒(毯酒)真係好百搭,點溝都覺得幾好飲 一齊傾下ar~~~~
我洋酒初哥,飲得beer 多就想轉下口味
咁當然想試下紅酒,平平地同一個同樣想轉下口味既frd 開支 Mouton Cadet ,點知好唔慣紅酒陣味,好似腐爛提子陣壞死味    不過點都飲哂成支,錢來架麻哈哈,但之後就再冇衝勁試紅酒啦,好可惜真係......咁多人都鍾意一定有佢可愛之處,只係自己未 Get 到個feel

咁就試下Gin酒啦(London Dry Gin),好平就有支,第一次就咁飲,乜咁甜既陣味???同埋拿喉,仲拿過飲紅酒,咁上網check 下原來Gin 溝來飲多既,Gin-Tonix , Gin Fizzy 我就樣樣都跟d step 來試下,又OK wor!!!!!!!!! 陣味

懶起上來就咁芬達溝Gin ,Fanta 3 , Gin 7 又OK ,跟住就晚晚都試溝唔同既野,發覺原來Gin 冇乜特色,特色係點溝都唔會難飲~~~~~

而家除Beer 外多個Choice 啦,~~~~~~~快d有醉意又唔駛beer 咁成日去Toilet ,幾開心

大家吹下水ar~~~~~~~~
講錯jor ,係Fanta 7 Gin 3 致真
唔知點解睇完..笑左出黎..
引用:
原貼由 YCBABY 於 2007-04-25 06:36 發表
唔知點解睇完..笑左出黎..