发帖
手机端
扫码访问

深圳 羅湖區 85度c cheese cake(转载)

4029 |11

[size=150%]去完虹褔城鑽石水會,返香港途中, 在佳寧那廣場, 一分鐘先生想入去呢間野睇下

甘就展開我地甜品美食之旅

一入店內為收銀,左手邊為麵包部,右手邊為甜品部

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

[size=200%]我地今次叫左兩件紐約之士蛋糕及凍奶荼,cheese cake 同麥記既size 差少少,但人地賣9蚊人仔咋!

而且味道唔錯,不過杯奶荼就唔得啦

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

[size=150%]如果論食環境,間野又唔會太差, 尤其是夜晚

登录/注册后可看大图

评分

thx  but i eat before  no too good :y-45:

已問過原本的發表人 , 唔知情 亦 非常介意 , 版主 , 怎樣好 ??
未問過人就轉過來 , 又呃了咁多分 , 真難搞
原本的發表人在電話里說非常介意 , 我猜最好刪除先 , 無謂讓發表人唔高興

已問過原本的發表人 , 唔知情 亦 非常介意 , 版主 , 怎樣好 ??
未問過人就轉過來 , 又呃了咁多分 , 真難搞
...
師弟 发表于 2010-2-2 23:51

勿在多帖內回同一樣的回覆,你係O個邊版主,在此網幫原創者講聲,做法不為正確!

轉貼在任何討論區也是常發生之事,就算開聲投訴都應該係發表人吧!

多謝提供~~ thx~

好,去試下。

好,去試下。
second_on 发表于 2010-2-14 22:54

人地转载話唔好你仲去
我都入過去 個格局都係貴果種
咁不如去Star不啦

其實你地發咁多牢騷做乜?不如發掘介绍多D好野食俾大家仲好啦!

厘間野我有试過,西餅还不错但饮料差D!

我也觉得85度C的东西很好吃,而且深圳85度C八月五日全场八五折哦,机会难得,我一定会去的,嘻嘻嘻••••