发帖
手机端
扫码访问

The Pawn (灣仔)

3291 |7
The Pawn (灣仔)
不錯的地方環境, 價格幾貴

上星期六晚去 Pawn 食晚飯, 見到個餐牌既價格都幾貴, 普通一個 starter 都要成百元....

我地點左 Duck Breast Salad, Ham Salad, 青口, Roast Chicken, Fish & chips, Risotto, 3 dessert....total 8 persons....cost $270 per head.

隻 roast chicken 好貴, 成500一隻, 不過好好味, 好嫩, 算是 ok 了...
其他食物都很有水準, 我都估唔到 唔洗 300埋單, 可能人多吧...

但係我地全女班, 食量少, 所以都 ok...
如果有男生, 相信就不可以了, 因為每碟份量普通。

我覺得我很滿意.....

推介菜式 : Roast Chicken 燒雞
是次消費 :  每人約HKD$270 (晚餐)
a little expensive

而家好多「全女班」固定飯局,是食店的中堅顧客,嘻嘻!

果度那 building 都好有等色的

依間野真係貴到無朋友, 好唔好食? my comment: 一般啦!

do U have the detail address

回复 3# dibo

all girls very selling pts

回复 1# giantfortune

270 for one any 10 percent charge