发帖
手机端
扫码访问

正骨场过夜

关闭 [复制链接]
3031 |18
请问各c兄, 罗湖和福田区一带正骨水疗会, 平日Monday - Friday,
晚上12:00a.m.进房,按双鐘(泰或日式), 大概RMB120-160左右,
不加鐘, 请问按完可以在原房过夜吗 ?? (不去睡眠区太吵)
小弟一直去开邪骨场绝无问题, 想知道正骨场是否可以, 但有6间贵价场小弟晚上不会去 :
1) 昇逸水疗  2)皇室假期   3)皇家貴族   4)水都   5)水立方    6)皇后大道

除了这6间贵价场之外, 其他场可以原房过夜吗 ???
请问各c兄, 罗湖和福田区一带正骨水疗会, 平日Monday - Friday,
晚上12:00a.m.进房,按双鐘(泰或日式), 大概RMB120-160左右,
不加鐘, 请问按完可以在原房过夜吗 ?? (不去睡眠区太吵)
小弟一直去开邪骨场绝无问题, 想 ...
colorwolf 發表於 2009-5-14 16:25

福田區蘭桂芳,匯港成,港島假日!!!

師兄,一至四好多都可以,星期五就難講d呀!!!

羅湖區新銀座!!!

羅湖區宜家閒日好靜無咩生意
好多場都可以架啦

羅湖區宜家閒日好靜無咩生意
好多場都可以架啦
yankumi141 發表於 2009-5-14 16:48

但係樓主加多左個星期五呢??:em18:

但係樓主加多左個星期五呢??:em18:
ea_son 發表於 2009-5-14 16:52

咁又係
所以佢自己親身試最好

咁又係
所以佢自己親身試最好
yankumi141 發表於 2009-5-14 17:11

開頭我都仲唸到好多名,但係望真d...星期一至五:em18:

有6间贵价场小弟晚上不会去 :
1) 昇逸水疗  

2)皇室假期   
3)皇家貴族 ..... 呢間邊道貴呀 ? 中式 98 元仲送大堂項目1至2個  
4)水都   
5)水立方   
6)皇后大道 ..... 呢間邊道貴呀 ? 中式 98 元仲送大堂項目1個

楼主 发表于 2009-5-14 17:51:49 | 显示全部楼层 来自: 香港
有6间贵价场小弟晚上不会去 :
1) 昇逸水疗  
2)皇室假期   
3)皇家貴族 ..... 呢間邊道貴呀 ? 中式 98 元仲送大堂項目1至2個  
4)水都   
5)水立方   
6)皇后大道 ..... 呢間邊道貴呀 ? 中式 98 元仲送大堂項目1個 ...
師弟 發表於 2009-5-14 17:20

C 弟兄, 本人不喜歡中式, 床細, 本人很肥胖几乎大过張床, 怎会舒服 !
这兩間按泰or日式晚上正价便宜吗 ?
请问有否共其他场过夜可以介紹 ?

C 弟兄, 本人不喜歡中式, 床細, 本人很肥胖几乎大过張床, 怎会舒服 !
这兩間按泰or日式晚上正价便宜吗 ?
请问有否共其他场过夜可以介紹 ?
colorwolf 發表於 2009-5-14 17:51

你 set 價 120 - 160 元 , 夠付鐘錢又唔夠付小費

皇家貴族 平日 1am - 2am 后入房應該不用加鐘 , 泰式是 138 + 加一
皇后大道不用去了 , 平日都是一間難民營 , 5am 入房也要加鐘 什至 冇房

去 D 邊疆場最好 , 如 蘭貴荒 , 金冠炸一 , 海洋一粒星 , 金喜善 ........ 等等

個人經驗皇家貴族最有機唔使加鐘都可以喺房訓!
其次推介萬象城附近既海洋之星,間場都幾淡吓,冇咩客