发帖
手机端
扫码访问

有冇人去過休閒谷

关闭 [复制链接]
1982 |18
呢個場都10幾年架啦,,,,,上一次朋友帶我去...發覺係入面真係搵到以前按摩的感覺...

1. 只有中式 & 泰式
2. 技c多中女
3. 按摩時完全唔錫身, 但非常正規.

當然呢d係一種感覺,,,,老實講...我係打唔出同埋形容唔到呢種感覺......
呢個場都10幾年架啦,,,,,上一次朋友帶我去...發覺係入面真係搵到以前按摩的感覺...

1. 只有中式 & 泰式
2. 技c多中女
3. 按摩時完全唔錫身, 但非常正規.

當然呢d係一種感覺,,,,老實講...我係打唔出同埋形容唔到呢 ...
kok_wai7777 發表於 2009-4-2 09:44

因为知道係正规, 冇野玩,

所以个人全身放松, 纯粹享受.

因为冇左个种激情,

所以体会到你話形容唔到既意思.

但唔該透露下具体消费同埋间野系边?

楼主 发表于 2009-4-2 10:29:12 | 显示全部楼层 来自: 香港
因为知道係正规, 冇野玩,

所以个人全身放松, 纯粹享受.

因为冇左个种激情,

所以体会到你話形容唔到既意思.

但唔該透露下具体消费同埋间野系边? ...
hk6856 發表於 2009-4-2 10:26

我去問左再覆.....因為朋友車我去....我都唔太清楚////

我去問左再覆.....因為朋友車我去....我都唔太清楚////
kok_wai7777 發表於 2009-4-2 10:29

我查到2间,

一间係翠竹附(爱国路)

一间係龙崗.

估計系第一间.

但系硬件及消费有印象吗?

師兄
如果我無估錯
你講既應該係優閒谷
不是休閒谷
間野係水庫
老場
客唔多加埋裝修真係幾舒服
中式唔記得好似係118定138
日頭去果時有優惠88

呢間野N年前,有朋友請我去過,三個人一間房,我個FRIEND係最埋果個位,佢D刨東瓜非常普通,按按O下,突然聽到佢問個js:小姐,你頭先問我要唔要早上黎,而家夜晚仲按緊,點早上黎呀!
個js無出聲,我不以為意,以為佢聽錯,答口話:佢D刨東瓜唔掂,不如你講多次我聽,我同你講白話過佢聽!
點知個js都唔答,但見同我按果個js咪咪嘴笑,於是明白點解。:y-3:
原來我個FRIEND既js係講:你要唔要做出黎!真係攪笑!:y-50:

呢間野N年前,有朋友請我去過,三個人一間房,我個FRIEND係最埋果個位,佢D刨東瓜非常普通,按按O下,突然聽到佢問個js:小姐,你頭先問我要唔要早上黎,而家夜晚仲按緊,點早上黎呀!
個js無出聲,我不以為意,以為 ...
SmallD 發表於 2009-4-2 18:15

師兄個笑話幾好笑,咁你有冇提醒你個friend?

楼主 发表于 2009-4-3 09:54:35 | 显示全部楼层 来自: 香港
我查到2间,

一间係翠竹附(爱国路)

一间係龙崗.

估計系第一间.

但系硬件及消费有印象吗?
hk6856 發表於 2009-4-2 11:10

冇錯~~係第一間,,,,入面沖涼分左兩邊....大約每邊6-8格左右,,,中間有個池唔大的....整體都叫ok囉....d房都大架....磨砂玻璃熨門....幾錢就唔知啦...因為唔係我埋單....不過應該唔會太貴....等我下次自己去一次再出report

楼主 发表于 2009-4-3 10:02:21 | 显示全部楼层 来自: 香港
個js無出聲,我不以為意,以為 ...
SmallD 發表於 2009-4-2 18:15

咁攪野,,,,不過如果js肯,,係呢d房應該可以鬼鼠到....(磨砂玻璃門)

唔怪得知你話有正骨既感觉,

睇番#6楼smalld师兄d介绍,

就諗番起香港"老庙"间"合皮",

最大一间房10几张床,

难民營鼻祖.