发帖
手机端
扫码访问

水方溝技師最後階段過不到關.......

8719 |78
師兄 小弟做丑人衰D白D果句 骨場冇真愛 留精不留情
唔知師兄你咩心態 但大部份上得去包括小弟我都係放鬆 玩 搵食既心態面對
js打份工都係求財 做得e行都係想搵多D  佢見男人多過見家人 上面識講說話識花$既男人多的事
大家唔同世界心態自然唔同 係真愛大家岩feel既 何必題及包養 當出到大城市見識過物質
唔好話1萬 佢要走有幾難 真係好現實 你所花既時間一切 性格好D既港女都上到啦
要記住你簡人人都可以簡你 人要走要學識放手
小弟講咁多說話咁煩係覺得大家寡佬 知到路邊野花不要採 想花心機都睇對住咩人 到時傷心都冇謂啦

師兄用心涼苦
我就唔係咁睇
你番說話你估樓主唔識講咩
講之嗎,有幾難
佢要沉除咗佢自己有邊個勸到佢
只有衰過先知
由得佢沉囉

個JS會唔會係扮勁!搏師師兄係條大魚,放緊線喳!!??

js 是不是心中已經有其他人了
不然不會這樣

Ching - if you are serious about this relationship, then you have to tell her what exactly is your plan.  E.g. how she could count on you if she quit the job? where is she going to live?  what do you expect her to do when you're at work? where does she fit into your future?

If not, then just let her go.  There're lots more JS out there...

認真你便輸鳥!

我信講樓主都唔會聽, 人點都要傻一次, 跌一次先知咩野叫痛

痛完都可以繼續傻多1次~N次

從錢built up的感情不會長久, 也不實在

好肯定地說, 水方9成JS只向錢看, 為左錢先會同客人有溝通

內心根本討厭香港人

用佢地的說話, 香港人"不靠譜"

終生大事, 佢地點都係找個同聲同氣

大陸女人其實好犯賤

你越對佢好, 溫柔體貼, 千依百順, 君子有禮

香港男人自視的優點

係大陸女人眼中卻變成娘娘腔...

佢地反而鐘意粗坑...都係個句, 佢地多數都係農村出來...自細就係個種環境長大

價值觀點都會同香港女人好大出入

只是出街含過幾次飯很普通,不要一厢情願.
你和她出街時,她肯被你拖手,咀咀或摸身體敏感部位嗎?
如果有, 便可進一步發展; 如果無, 就止於普通技師和客人関系.

大陸女人其實好犯賤

你越對佢好, 溫柔體貼, 千依百順, 君子有禮

香港男人自視的優點

係大陸女人眼中卻變 ...
強生 发表于 2011-4-25 05:58

冇錯, 大陸d男人好粗魯,
同香港男人好唔同.
佢地對慣左內地男,
您反而咁有禮貌佢地唔慣.