发帖
手机端
扫码访问

尋晚有無人去左水刀?

关闭 [复制链接]
10601 |87
回复 48# SmallD

我有御用,不怕怪獸.

聽說昨天 ( 1/9 )早上查消防,不放客人進入.

楼主 发表于 2010-9-2 02:01:54 | 显示全部楼层 来自: 香港

楼主 发表于 2010-9-2 02:06:28 | 显示全部楼层 来自: 香港
回复  SmallD

我有御用,不怕怪獸.

聽說昨天 ( 1/9 )早上查消防,不放客人進入. ...
abzero 发表于 2010-9-2 01:54

我就係聽到呢個消息,馬上有人叫我用左張卡佢即
「又有人查消防,現在不給客人入來」
有幾個小時唔俾人入場(大約係3:00左右)

回复 53# HAMGER

但我中午2:00 到,已查完,回復正常.

我就係聽到呢個消息,馬上有人叫我用左張卡佢即
「又有人查消防,現在不給客人入來」
有幾個小時唔俾人入 ...
HAMGER 发表于 2010-9-2 02:06

其實你最初開帖目的係咩?俾班吹水怪兼八卦佬亂噴左咁多,你都好似冇講過點解問呢個問題喎。
大家都知我最唔八卦,又唔吹水,等我講幾句公道話:
你個短信內容係咩呀?
邊個發俾你呀?
佢同你咩關係呀?
你尋晚去左邊呀?
同邊個一齊呀?
你地做過d咩呀?
係咪咩左呀?
今晚又去左邊呀?
同邊個一齊呀?
又做過d咩呀?
仲有冇收到短信呀?
有冇發短信俾人呀?
發俾邊個呀?
你內容寫d咩架?
對方有冇覆你呀?
覆你咩呀?
最後一個問題:你幾時去會一會X2X呀?

以以上全部與公眾利益有關,請詳細回答。

PS. 我先回答你,尋晚我無去水刀。

其實你最初開帖目的係咩?俾班吹水怪兼八卦佬亂噴左咁多,你都好似好講過點解問呢個問題喎。
大家都知我 ...
chulo2009 发表于 2010-9-2 02:24

嘩!!!你個發公.....

到底個post係想講乜?

其實你最初開帖目的係咩?俾班吹水怪兼八卦佬亂噴左咁多,你都好似冇講過點解問呢個問題喎。
大家都知我 ...

問左一堆問題不過重點係最後一題!:y-17:

大家都知我 ...

你都唔算問得多丫,正常問卷者!

楼主 发表于 2010-9-2 10:47:10 | 显示全部楼层 来自: 香港
其實你最初開帖目的係咩?俾班吹水怪兼八卦佬亂噴左咁多,你都好似冇講過點解問呢個問題喎。     主要想問下係唔係真係關門,但直接問就怕d人話我發放虛假消息擾亂一眾骨民信心
大家都知我最唔八卦,又唔吹水,等我講幾句公道話:
你個短信內容係咩呀?    佢話水刀關門,問我有無卡,怕好似皇后咁突然死亡
邊個發俾你呀?             前皇后戰友
佢同你咩關係呀?          前戰友,不過依家佢轉戰其他地方
你尋晚去左邊呀?          水方
同邊個一齊呀?             御用
你地做過d咩呀?           吹~~~水
係咪咩左呀?                果晚無
今晚又去左邊呀?          水方
同邊個一齊呀?              御用
又做過d咩呀?               食飯
仲有冇收到短信呀?       有~~~不過係其他人既
有冇發短信俾人呀?       有~~~
發俾邊個呀?                御用
你內容寫d咩架?           叫御用落call鐘
對方有冇覆你呀?         
覆你咩呀?                  

以以上全部與公眾利益有關,請詳細回答。        答左啦

PS. 我先回答你,尋晚我無去水刀。