发帖
手机端
扫码访问

吉野大師!你幾時番黎呀!要出閘喇!

关闭 [复制链接]
6027 |64
楼主 发表于 2009-4-4 10:42:45 | 显示全部楼层 来自: 香港
其實我幾鐘意正骨區d師兄,你地分享比較認真同詳細,好有氣氛,唔似我地邪骨那邊,雖然人氣多,c兄多數為了睇相而不是分享!
hermanshiu 發表於 2009-4-3 11:09

咁性質都唔同!唔可以咁比較噶!邪骨區其實個個forum 氣氛都係差唔多!因為都係為睇相多!但正骨區氣氛係要好睇管理人把尺點擺!過嚴過寬氣氛都唔同!

楼主 发表于 2009-4-4 10:44:07 | 显示全部楼层 来自: 香港
你知就好啦,不過我去正骨都係邪玩,所以無乜報告可以出街,請見諒....
hermanshiu 發表於 2009-4-3 10:52

登录/注册后可看大图

邪玩都可以分享~~小弟都好岩架.....例如介紹下咩場有此玩法等 ...
hermanshiu 發表於 2009-4-3 11:49

咁你係咪覺得我簽名所寫噶係最高境界呢!

楼主 发表于 2009-4-4 10:47:10 | 显示全部楼层 来自: 香港

我未死,請放心!

*死人老頑童整D咁嘅惦畀我,靠害!

su7310 發表於 2009-4-3 22:23

車!你地個個都係咁架啦!唔乎召都唔出黎!直頭好似以前細個睇龍珠D神龍一樣!我都係掛住你先乎召你jei....冇左你D氣氛爭好遠架!你呀,幾時出番個report 呀!最多我教你用九方鴉!包五分鐘學識!到時打字快過我都得啦!

楼主 发表于 2009-4-4 10:49:41 | 显示全部楼层 来自: 香港
正骨報告?正確黎講,佢係未出過報告,佢D分全部係吹番黎嘅......勁
超級寂寞on99 發表於 2009-4-4 00:32

你錯喇!佢真正係一個時事評論員同講笑話專家!你得閒睇下佢D帖就知架喇!佢有成百幾篇帖呀!一定多過師弟!但真係好利害!每個出帖所用時間唔會超過30秒!唉....我真係...早知學佢咁我唔駛咁辛苦出帖啦!

你錯喇!佢真正係一個時事評論員同講笑話專家!你得閒睇下佢D帖就知架喇!佢有成百幾篇帖呀!一定多過師弟!但真係好利害!每個出帖所用時間唔會超過30秒!唉....我真係...早知學佢咁我唔駛咁辛苦出帖啦! ...
老頑童 發表於 2009-4-4 10:49

講其你次次寫咁長,我冇次睇得哂,因為睇到小小已眼花...

楼主 发表于 2009-4-4 11:32:00 | 显示全部楼层 来自: 香港
講其你次次寫咁長,我冇次睇得哂,因為睇到小小已眼花...
超級寂寞on99 發表於 2009-4-4 10:56

毛主席,你咁樣應該係患左初步噶老人痴呆症!我建議你去睇睇醫生!病向淺中醫呀!

楼主 发表于 2009-4-4 14:03:55 | 显示全部楼层 来自: 香港
佢吾係老人痴呆症,佢老花姐,佢都四拾歲,有老花啦,話是話,才子,你地分幾次寫都得啦,我地ed老野,睇幾千字,䏲得好辛苦!
fatfat03 發表於 2009-4-4 12:12

我都話我唔會斬件出回覆啦!你咁快又唔記得左喇!睇黎唔只毛主席有老人痴呆症,連你都有喎!你兩個一齊去睇醫生啦!應該有折打比你架!

你終於番耐喇?!!!!咁耐冇番,使唔使同你開個帖洗下塵呢?
超級寂寞on99 發表於 2009-4-3 22:44

有咩新嘢洗塵方法先?:y-28:

車!你地個個都係咁架啦!唔乎召都唔出黎!直頭好似以前細個睇龍珠D神龍一樣!我都係掛住你先乎召你jei....冇左你D氣氛爭好遠架!你呀,幾時出番個report 呀!最多我教你用九方鴉!包五分鐘學識!到時打字快過我都 ...
老頑童 發表於 2009-4-4 10:47

唔关事,冇蒲頭並唔代表我冇昅住,,,,,,,report?一定出,只係平平無奇嘅....我冇興趣出,要出就一定要全面,特色等,,,,,相一定要有等等

:y-28:

吉野版主,樓上有個畏男post等緊你覆喎。