发帖
手机端
扫码访问

吉野大師!你幾時番黎呀!要出閘喇!

关闭 [复制链接]
6026 |64

妖, 你冇睇#20楼,

因为佢地平时唔正经惯,

所以要择日, 泍浴洁淨更,

先至正正经经dup正骨.

有怪莫怪, 纯laughing.

真希望睇到各起版D正骨正经报告. ha............................

楼主 发表于 2009-4-2 21:39:32 | 显示全部楼层 来自: 香港
老頑童: 超板唔可以成日出報告,會比人話膳稿,講真我地D報告唔出得街,不過我地稍後都會抽D時間正正經經去試場,然後會同大家分享吓.
hermanshiu 發表於 2009-4-2 12:51

老黑澤哥唔駛理我!我發下up風架咋!你地有冇報告我都咁like 你地架!唔好理我!我傻架!其實我係傻強,不過扮laughing架咋!

都唔覺呀,超版都係人,不過升左仙之嘛,只要唔出死一間既報告,點可以話超版賣廣告喎!
SmallD 發表於 2009-4-2 13:37

有時間我地一定出報告,盡量會同你地分享!

我知!你地去果D場要係骨場巡禮出家嘛!
老頑童 發表於 2009-4-2 20:35

你知就好啦,不過我去正骨都係邪玩,所以無乜報告可以出街,請見諒....

正正經經?
做物你吾正經?
fatfat03 發表於 2009-4-2 21:05

做乜唔正經? 因為我係邪骨板主嗎,所以一定唔正經.......
我過來正骨是客串質!

你知就好啦,不過我去正骨都係邪玩,所以無乜報告可以出街,請見諒....
hermanshiu 發表於 2009-4-3 10:52

邪玩都可以分享~~小弟都好岩架.....例如介紹下咩場有此玩法等等.....多謝超級版主指教

herman 超板,我見好多超板係骨場巡禮出報告,例如 big brother, benin等,都唔少呀。
aabb1234 發表於 2009-4-2 21:28

就係邀請左 big brother 同 benin 入來邪骨區幫手,所以我地d老鬼可以休息吓,我以前都出過好多報告嘎........

老黑澤哥唔駛理我!我發下up風架咋!你地有冇報告我都咁like 你地架!唔好理我!我傻架!其實我係傻強,不過扮laughing架咋!
老頑童 發表於 2009-4-2 21:39

其實我幾鐘意正骨區d師兄,你地分享比較認真同詳細,好有氣氛,唔似我地邪骨那邊,雖然人氣多,c兄多數為了睇相而不是分享!

就係邀請左 big brother 同 benin 入來邪骨區幫手,所以我地d老鬼可以休息吓,我以前都出過好多報告嘎........
hermanshiu 發表於 2009-4-3 11:00

原來係咁....因為我遲入來....所以唔知......sorry~~

我地就係需要ed報告嘛!黑擇兄,請你出d黎比我地學下野呀!如果太露骨可以係5O或7O區出,咪得羅!
fatfat03 發表於 2009-4-3 11:18

hermanshiu 發表於 2009-4-3 10:52
邪玩都可以分享~~小弟都好岩架.....例如介紹下咩場有此玩法等等.....多謝超級版主指教

其實正骨邪玩就好似師弟話齋,唔符合經濟原則,不是精明消費者,不過我呢D老鬼揼咗二十幾年骨乜都玩過,有時不甘於平淡正骨,所以我同西門,吉野都有令類玩法,但唔建意師兄去玩,呢D玩法係燒銀紙煲糖水,所以好多報告無在正骨區分享,費事比其他師兄慢罵........如果你地問到也可以在特別分享區同你地分享.