发帖
手机端
扫码访问

大家的沉船經驗...............

35128 |322

睇你係咁喊,真係唔忍心,不如我介紹黄金海岸件極品比細D哥,等佢還翻*@*比你........ ...
包大人 发表于 2011-1-24 10:16

你介紹埋金海岸件件極品過佢啦, 極品細D哥又點會厭多呢

你都好好野喎,你約佢咁多次佢都推,你都重隔日就去搵佢,重每次4-5個鐘,講真,要玩O既,你去多幾次唔得你就好 ...
小李老x 发表于 2011-1-22 22:16

我個經歷同樓主差唔多,都係有約我沉的那位js﹗約佢都係每次都推,直至剛過去的聖誔節佢反約返我食飯,只係食飯﹗從認識佢到依家四個多d月,期間我有叫佢做我女朋友﹗佢話我倆沒認識多久,話我太直接了,太沒奈心,先從朋友開始做起﹗ 呢四個月,佢沒叫過我買野俾佢﹗只係我自己送了一台手機俾佢細佬,有d小禮物咁﹗你們覺得佢點﹖

睇你係咁喊,真係唔忍心,不如我介紹黄金海岸件極品比細D哥,等佢還翻*@*比你........ ...
包大人 发表于 2011-1-24 10:16

你d新舊飯盒,一係就推介俾LHB,一就係自己要番,唔好接埋我落水!:y-29:

我個經歷同樓主差唔多,都係有約我沉的那位js﹗約佢都係每次都推,直至剛過去的聖誔節佢反約返我食飯,只 ...
peterwon 发表于 2011-1-24 13:04

呢d野外人點比到意見你,你要我踩佢又得,你要我讚佢又得.

當局者迷,你能力做到,而又唔影響到你日常既野未無問題囉.

你d新舊飯盒,一係就推介俾LHB,一就係自己要番,唔好接埋我落水! ...
SmallD 发表于 2011-1-24 13:07

你唔落水邊個落呀,我又唔識游水,唔係我幫下你.

呢d野外人點比到意見你,你要我踩佢又得,你要我讚佢又得.

當局者迷,你能力做到,而又唔影響到 ...
ea_son 发表于 2011-1-24 13:26

謝謝,我呢家唸緊跳船﹗

謝謝,我呢家唸緊跳船﹗
peterwon 发表于 2011-1-24 13:30

換個隻未得囉.:y-83:

換個隻未得囉.
ea_son 发表于 2011-1-24 13:32

雖則我無買過d乜俾佢,但係來來回回都駛左好多﹗第隻船免喇﹗

我個經歷同樓主差唔多,都係有約我沉的那位js﹗約佢都係每次都推,直至剛過去的聖誔節佢反約返我食飯,只 ...
peterwon 发表于 2011-1-24 13:04

識左四個月叫佢做你女朋友都叫直接, 好多識第一日就003啦:y-28: