发帖
手机端
扫码访问

vshare 少人發帖了..

关闭 [复制链接]
5767 |50
咦!我以為你淨係識回覆kok_wai7777 D帖 話佢吹水tim!估唔到你都會出帖喎!

唉.....最衰你唔係vip,如果唔係你一定見到尋日我出帖!算啦,雖則未寫完,但我都post 左出黎主版費事比你話冇人出帖!

泉晉兄,我 ...
老頑童 發表於 2009-4-21 10:04

你唔好掛住回帖住啦~你快D去攪掂你篇野先啦~唔該......:y-105:

你唔好掛住回帖住啦~你快D去攪掂你篇野先啦~唔該......:y-105:
ea_son 發表於 2009-4-21 10:13

咩呀,你要多謝佢呀!唔係佢我邊會咁快post 出黎比大家睇呀!比正平時我一定係vip 慢慢寫完先登落黎啦!

咦!我以為你淨係識回覆kok_wai7777 D帖 話佢吹水tim!估唔到你都會出帖喎!

唉.....最衰你唔係vip,如果唔係你一定見到尋日我出帖!算啦,雖則未寫完,但我都post 左出黎主版費事比你話冇人出帖!

泉晉兄,我 ...

一个用"无影dau巴星",

一个用"形意烂仔拳",

功力差距, 立竿見"鬼"...............................................................影.

一个用"无影dau巴星",

一个用"形意烂仔拳",

功力差距, 立竿見"鬼"...............................................................影.
hk6856 發表於 2009-4-21 11:00

咁係啦!佢係我師傅!緊係勁過我啦!我連我大師兄yuen兄都唔及!又點及師傅呀!

泉晉兄,我 ...

嚴禁晒命 !! 尤其是 VIP !!

嚴禁晒命 !! 尤其是 VIP !!
師弟 發表於 2009/4/21 18:19

我努力中

師兄` 金融風暴呀嘛!! 無錢點去玩呀, E家係度就係聽吓其他人講, 望梅止渴咋:y-27: 1# 泉晉

楼主 发表于 2009-4-22 01:27:11 | 显示全部楼层 来自: 香港
老玩童兄, 我呢種小人物, 不唔識吹水, 不出也吧, 你都有留意我, 謝謝 你 啦 !

老玩童兄, 我呢種小人物, 不唔識吹水, 不出也吧, 你都有留意我, 謝謝 你 啦 !
泉晉 發表於 2009-4-22 01:27

我都有留意你 :em17:

楼主 发表于 2009-4-22 01:41:13 | 显示全部楼层 来自: 香港
多謝 師弟 兄 !!!